Günlük hayatta yoğun olarak stres altındayım ve son bir yıldır stres sanırım vücudumda tepki veriyor stres sıkıntı yaşadığım an kollarımda ve bacaklarımda yanma oluyor içten uyuşuyor gibi yanıyor gibi saniyelik şeyler .. böyle bir durumla karşılaşan yada duyan var mı?
Aralık’larla açlık kan şekerime baktırıyorum sınırda çıkmıştı sonuncusu ailede de var diyabet ama tanı konulmadı aile hekimi normal bulmuştu son altı aylık şeker geçmişi de normal çıkmıştı
Günlük hayatta yoğun olarak stres altındayım ve son bir yıldır stres sanırım vücudumda tepki veriyor stres sıkıntı yaşadığım an kollarımda ve bacaklarımda yanma oluyor içten uyuşuyor gibi yanıyor gibi saniyelik şeyler .. böyle bir durumla karşılaşan yada duyan var mı?
Evet ben de her seyi stres yapan bir insanim ve bir sure sonra bende de kasinti ve kolumda falan kizariklik oluyor. Sonrasnda alerji oldum sanip her defasinda alerji hapi yutuyorm,o da uyku yapiyor anca oyle rahatliyorm. Doktora da gitmstm bu kasinti icin stres kaynakli stres yapmamaya calis dedi. Tabi nasil yapacaksin onu bilen yok
Stresin bu tarz yansımaları oluyor vücuda.Mesela bende kalp çarpıntısı,uyuşma,karın ağrısı,baş dönmesi yapar.Sizinki bu şekilde el ayak yanmasıdır.Elbette baska bir hastalıgınız yoksa.Ben tahlil ve kontrolü yaptırmıştım bir sey cıkmamıştı be de stresli olmadıgım zamanlarda olmuyordu