Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik çok güzel bir iş de, herkes herşeye maydonoz olunca ortalık karışıyor. İsteme arefesindeyim ben de, herşeyi konuştum baştan yok alışveriştir yok bilmem nedir ne sizden ne bizden kimse gelmeyecek, karışmayacak herşeyi biz yapacağız diye. Zaten maddi anlamda da destek olacaklarını sanmıyorum. Erkek arkadaşım da sağolsun bence de kimse karışmasın biz hallederiz dedi. inşallah böyle de gider.
senin konunla benzer olarak bi elti sedef vakası yaşadım, kız daha içlerine girmeden başladı ortalığı karıştırmaya milletin ağzından olmayan şeyleri söylemiş, erkek arkadaşıma aradı bi güzel ağzına etti gıkı çıkmıyo. seninki de öyle yapmayı becerebilirse, mutlu olursunuz diye düşünüyorum.:26:
valla cnm bizde kimse gelmeyecek karışmayacak biz alacağız diye konuşup karar kılıp öyle yaptık zaten.bu kimsenin bişeye karışmamış hali.. durup durup düğüne 1 ay kala içlerindekini döktü herkes..daha yolun başındasın sen. erkek arkadaşınında kendininde ailelerinde zamanla stres ile birlikte aldığı hali göreceksin.. umarım yaşamazsın tabiki hiçbir olumsuzluk.
Kızlar benim açtığım konulara bir göz atın derim.. Evlilik stresi neymiş o zaman anlarsınız :)
Bana göre en güzeli gelin ve damat adayının durumları varsa herşeyi kendileri yapmaları böylelikle kimsenin gönlü kırılmamış olur.. Ama sizde benim gibi bir durumdaysanız gücünüz yoksa tek yapmanız gereken sabır.. Biz hem çok şanslı hem de çok şanssız bir çiftiz.. Nişanlım uzun süre işsiz kaldı ben de öyle.. 1 yıldır nişanlıyız oturucağımız ev zaten kutu gibi 1+1 bir ev. Eşyalarının da küçük ve kullanışlı şeyler olmasına mümkün olduğunca özen göstermeye çalışıyoruz. Yatak odam 2900 TL tuttu. 2000 TL sini anneme ödedim. Bunun dışında TV, balayı, 10 günlük araba kiralama, fotoğrafçı, eşyaların montajı da nişanlımla bana ait. Damat tarafı sadece beyaz eşyaları koltuk takımını ve perdeleri aldı.. Ne elektrik süpürgem ne halım ne ütüm var. Yemek yiyebileceğim bir masam bile yok. Benim ailem ellerinden gelenin fazlasını yaptılar ama damat tarafının cebinde akrep var.. Doğru düzgün yapmıyorlar, yapmadıkları gibi de sanki herşeyi yapmış gibi şikayet ediyorlar.. Düğünden sonra daha bir sürü şey almamız gerekecek.. Yani uzun lafın kısası konuyu şuraya bağlayacağım.. Gücünüz varsa iki aileyi de karıştırmayın kafanız rahat olsun derim.. Gücünüz yoksa da yaptırabildiğiniz kadar yaptırın derim özellikle damat tarafına.. Unutmayın önemli olan eşiniz ve sizin aranızdaki mutluluk.. En çok bunaldığınız anlarda birbirinize sarılıp huzur bulabiliyorsanız gerisi boş demektir.. Allah herkese 'Biz birlikte olduktan sonra herşeyi zamanla yaparız.. Bizim sevgimiz bize yeter' diyebilecek bir eş, bir aşk nasip etsin..