amsterdam12
 canımm günlüğün hayırlı olsun
Her sinirlendiğinde ağzına yemek atmak sinirlendiğinde ağzına yemek atmamak gibi öğrenilebilinen yerleşen bir davranış biçimi bir alışkanlık
Ben de arkadaşım 
@cayimin sekeri gibi kilo problemi olmayan biriydim
Acıkmadan yemek yemeyen, yiyince sanki bedenimi dinlemediğim için kendimi kötü hisseden, akşamları azıcık bile yesem gece uykum kaçan biriydim artık sindirim sistemi çalışmaya başlıyordu ondan mı bilmiyorum
Çok iyi üniversitelerde okudum o final dönemleri stresten iyice yemek yemek gelmiyordu aklıma
Gel görelim ki 1.5 yıl önce bir yerde işe başladım yaklaşık tek yol 1 saat 40 dakika sürüyordu
Bütün dengelerim bozuldu, akşam o saatte eve gelince önce mutfağa giriyordum ve yemeye başlıyordum istemediğim halde 

sonra da odama çıkıp ağlıyordum
Belli bir süre sonra bu alışkanlığa dönüşüyor nerden anlıyorum eve akşam nadiren mutlu mesut gelsem bile bu seferde mutluyum diye oh yiyordum akşam 9'da 10'da yarın izinliyim yehu yiyorum bugün çok başarıliydım yehu yiyorum
iki versiyonda da aynı kızım
Dolayısıyla canım hayatında ne seni strese sokuyor onu düşünmeni tavsiye ediyorum ve mümkün mertebe elimine etmeni
Ben dün ofis yakınlarında ev tuttum 1.5 yıl sonra çok umutluyum yarınlardan 

Yolların beni mahvettiğini anlamam baya aldı ama gençlik mi dersin toyluk mu ..
Eğer hayattaki tek stresin kilo almış olmansa canım bu çok normal
Kadın psikolojisine kilo kadar olumsuz etkileyen ben başka bir şey tanımadım
Çoluklu çocuklu yaşlı başlı kadınlar bile ay menopozdan sonra kilo aldım çok tedirginim vs vs diye dert yanıyor
Yani canım yalnız değilsin bütün kadınlar senin gibiyiz senin gibi hissediyoruz
İkinci önerim canım nasıl derler ya önce düşün sonra hareket öfkeyle kalkan zararla oturur önce düşün sonra konuş
Evet canın önce düşün sonra yemek ye gerçekten aç mıyım yoksa başka bir şey mi? bunu şimdi yemeyeyim iki saat sonra zaten öğle yemeği yiyeceğim ardından yerim gibi
Yemek konusunda da fevri davranmamak lazım sakin sakin düşünerek planlı projeli hareket etmek lazım yemekler arası dört yememeyi hedef koymak gibi
Üçüncü önerim canım bol bol beslenme üzerine kitap al oku bir kadının güzelliğine ömür boyu yapacağı en büyük yatırım bence
YouTube da Videolar var onları izle
Beyni düşünceleri eğitmek için birebir
Ben zamanında o kadar kitap okudum ki bu en buhranlı dönemlerimde bile elim bisküvi cips gibi fabrikasyon abur cuburlara varmadı ekmeğe yaş pastaya varmadı
Belki bu nedenle o kadar zorluğa rağmen son 1.5 yılda tomplamda 7-8 kilo almıştım
Son önerim canım kendine iyi davran her halükarda kendini sev spa merkezine git seyahatlere çık sinemaya git hayatında ben ne kadar şanslı bir kızmışım dedirten şeylere odaklan düşünce olara
Şişmanlık geçici bir kusur herkesin başına gelebilen bir şey en taş mankenler bile bir gün aynı duruma düşebilir insanlık hali bu da
Sık sık tartılmamakta kendini sevmekle alakalı bir şey bence
Ve sabırlı ol canım her gün yeni bir başlangıç iyi gitmeyen günlerin olabilir hepimizin oluyor makina değiliz büyük resmî gözden kaybetme bugünlerin yarınlarıda var yarınlar bizim olsun inşallah sabır sabır sabır
Emek olmadan yemek olmuyor canım bu fizik işleride böyle mutluluğumuz için çaba sarf etmemiz lazım mücadeleye devam etmemiz lazım
Soruların olursa sor canım biraz uzun oldu bugün izinliyim vaktim boldu 
Sevgiler