Strese girdim kistim varmiş

aycaftr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
153
49
98
43
Arkadaslar bugün canim sikildi paylasmak istedim kadin doguma muayeneye gittim yaklasik 5 aydir korunmuyorum gebelik düsundugumuzu soyledim sol overde yaklasik 3 cm kadar kist cikti sonra doktorum bi kiste bagli olarak yumurtanin catlamadigini soyledi haftaya gel ultrason bakacam dedi sonra yumurta takibi yapalim dedi hayirlisi insallah ama bir moral bozuklugu oldu

Canım benimde 3 cm kistim vardı sogan kürü yaptım ve diğer ay kistim yoktu. Mutlaka dene derim

Canim denerimde korunmuyorum bir sikinti olmasin sen kacinci gunu basladin kaç gun ictin canim

Adete yakındı 3-4 gun içtim inanılmaz yogun bir kanamayla atılmıs oldu. Bazı aylarda 2-3 cm kistler olusablrmş adetle cogu zaman atılır dedi drum

Hiç kistim yoktu benim şimdiye kadar.tüp bebek tedavisi görüyorum,bu ay kist var dedi Dr.um. önemli değil çabuk olur, çabuk geçer dedi.sende takılma..çoğu kadında olur ara ara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…