- 6 Mart 2024
- 10.877
- 20.288
- 318
Amin inşallah Rabbim en güzel zamanı ayarlar bizim içinEn hayırlı zamanda gelsinler canım benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah Rabbim en güzel zamanı ayarlar bizim içinEn hayırlı zamanda gelsinler canım benim
keskin gözlerinize ihtiyacım varrrStres yapmayın vakti geldiyse o da gelmiştirGönlünüzdeki gibi olsun inşallah, yaptıktan sonra buraya atarsanız keskin gözlerimizle inceleriz beraberce
![]()
Bu test adetten 6 gün önceye kadar gösteriyormuş, mantıken olmuş olsa daha belirgin olması beklenirdi ama yine de son hali varsa atar mısınız sizi hamile edicez kafaya koydukkeskin gözlerinize ihtiyacım varrr![]()
![]()
kesin yok bence gibiBu test adetten 6 gün önceye kadar gösteriyormuş, mantıken olmuş olsa daha belirgin olması beklenirdi ama yine de son hali varsa atar mısınız sizi hamile edicez kafaya koyduk![]()
Evet negatif gibi görünüyor ; inşallah dilediğiniz zamanda olurrkesin yok bence gibihahhah allahım isteyen herkese nasip etsin
![]()
İnsallah iş olayları olmasa bu kadar gerilmezdim ama kariyerim için önemli bir adım. İnsallah oraya geçtikten sonraki sene dusunuyorumEvet negatif gibi görünüyor ; inşallah dilediğiniz zamanda olurr![]()
Şimdilik stresim biraz azaldı bakalım regl olmazsam zaten direk hastaneye giderim muhtemelen. Teşekkür ederim.Negatif görünüyor ama test yapabilmek için sıvı tüketimini arttırdım dediniz sanki. Tam emin olmak için sabah ilk idrarla yapın, o zaman b-hcg konsantrasyonu daha fazla oluyor, en net öyle anlaşılır.
Merhaba kaç yaşındasınız acabaSelam kızlar,
açıkcası hamilelik düşünmüyorum her sene de gidip değerlerime baktırıyorum sorun olmasın diye düşündüğümde. Geçtiğimiz ay biraz fazla münasebetli geçti ovuslayon dönemimde de bir şüphem oldu ama önemsemedim. Bugun reglimin gecikmesinin 2. günü.Vucudum şiş normalde regl öncesi bağırsaklarım cok çalışırdı ama son günlerde öyle bir belirti yok. Göğüs hassasiyetim de yok. 2 gün once hafif kanamam oldu ama çok açık kahverengiydi. Tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum su anda dusunemediğim hiç belirtiler vs. kısmında bilgim yok. Test ne Kadar süre sonra yapılır cunku şüphem muhtemelen 9-10 temmuz falan. e daha baktığımızda 13-14 gün falan gecmiş oluyor. bilemiyorum bi stres oldum önümüzdeki hafta cok onemli bir proje sunumum var iş için![]()
Merhaba, 28 yaşındayım. neden sordunuz?Merhaba kaç yaşındasınız acaba
Adet oldunuz mu merak ettim vallaMerhaba, 28 yaşındayım. neden sordunuz?![]()
Varsa çıkar testlerdeSelam kızlar,
açıkcası hamilelik düşünmüyorum her sene de gidip değerlerime baktırıyorum sorun olmasın diye düşündüğümde. Geçtiğimiz ay biraz fazla münasebetli geçti ovuslayon dönemimde de bir şüphem oldu ama önemsemedim. Bugun reglimin gecikmesinin 2. günü.Vucudum şiş normalde regl öncesi bağırsaklarım cok çalışırdı ama son günlerde öyle bir belirti yok. Göğüs hassasiyetim de yok. 2 gün once hafif kanamam oldu ama çok açık kahverengiydi. Tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum su anda dusunemediğim hiç belirtiler vs. kısmında bilgim yok. Test ne Kadar süre sonra yapılır cunku şüphem muhtemelen 9-10 temmuz falan. e daha baktığımızda 13-14 gün falan gecmiş oluyor. bilemiyorum bi stres oldum önümüzdeki hafta cok onemli bir proje sunumum var iş için![]()