Stresle hamile kalan

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayeni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hep Spor yapmaktan korkuyorum sırf bu sebepten ya sağlıcakla kucağıniza alın inşallah
bu bahsettiğim gebeliğim bitti, oğlumu ocak ayında doğurdum

pilates hocanıza söylerseniz daha hafif hareketler yaptırıyor. ama sadece yürüyüş yapmak bile çok fark ayapıyor. hareket etmek kan akışını hızlandırıyor ki bu da yumurtlamayı destekliyor

Öyleyse sadece yürüyüş yapayım riske atmayayim. Sayfanızda 8. Hafta yazınca yeni sandım

Bunu da hep duydum. Tek ilişkiyle hamile kalanları yani bi denemediğim o kaldı o da denensin

Bunu da hep duydum. Tek ilişkiyle hamile kalanları yani bi denemediğim o kaldı o da denensin
bu ben ilk ay denedik olmadı, 2. ay ben başka bir hastalıktan dolayı tedaviye başladım o yüzden hamilelik rafa kalkmıştı. tedaviye başladğım ay yumurtlama gününden 1 gün önce korunmasız ilişki oldu. dedim zaten geçen ay olmadı bu ay da yumurtlamadan önce 1 kere oldu imkanı yok zaten 5 farklı ilaç kullanıyorum. adetimden 1 hafta önce şakasına test yaptım silik çizgi, ertesi gün beta 30 nasıl olduğunu bile anlamadım şok geçirdim şimdi 8. haftadayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…