Anladım canim bende takmıcam diyorum birileri soruyor sinir oluyorum başa donuyorumm
Yok canım geçen ay gonal f kullandım.işte bu ay boş daha öncede hsg ve klomen kullanmistimherşey kafada bitiyor işte aslında kendi kendimizin düşmanıyız. hep kendmize kötülük yapıyoruz. mantıkla duyguların savaş hali... Allah yardımcımız olsun. peki şuan bi tedavi görüyor musun?
Kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisinAnladım canim bende takmıcam diyorum birileri soruyor sinir oluyorum başa donuyorumm
Canim 28 yaşındayım 20 ay falan oldu isteyeli 5 ay oluyorKaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin
16 aydır falan canim istiyoruz evleneli 2 yil olcak28 yaşındasın.ne kadardır bebek istiyosun olmuyor anlamadım
16 aydır falan canim istiyoruz evleneli 2 yil olcak
Canım hangi tedavileri uyguladın şuana kadar?
Sebepsiz infertibilite canim benim şükür hersey yolunda ama olmuyodu klomen 3 ay falan o da kist yaptı birazda o oyladı beni bi araba adet düzensizliğim vardı onu bekledik gonal f iğne bi ay kullandım olmayınca asilama yapalim dedik 1 ay falan bekleyip bakalimCanım hangi tedavileri uyguladın şuana kadar?
bende o doğru değil ya geçen ay ben ovulasyon testi yaptım da hamile kaldım. Baya her gün kaç saat tuvaletini tutuyosun sonra test yapıyorun baya kendini kasıyosun yani ama oldu işte. Stresin birebir etkili olduğunu düşünmüyorum.Mrb stresli olan bebegi kafaya takan hamile kalamaz deniyo ben stresi aramiyorum sebepsiz infertibilite yani hamile kalamicakmiyim
Bende diyorum sürekli aklımda vazgecemiyorum o zaman bebek olmucakmibende o doğru değil ya geçen ay ben ovulasyon testi yaptım da hamile kaldım. Baya her gün kaç saat tuvaletini tutuyosun sonra test yapıyorun baya kendini kasıyosun yani ama oldu işte. Stresin birebir etkili olduğunu düşünmüyorum.
Ayrıca varya benim kanda adetten 8 gün önce bhcg negatif çıkmıştı beklemiyordum. Sonra adet günüm geldi geçti aadet olmadım. Kafaya takıyorum da ondan olmuyo galiba diye düşünürken hop bir de baktım hamileyim.Bende diyorum sürekli aklımda vazgecemiyorum o zaman bebek olmucakmi
Sebepsiz infertibilite canim benim şükür hersey yolunda ama olmuyodu klomen 3 ay falan o da kist yaptı birazda o oyladı beni bi araba adet düzensizliğim vardı onu bekledik gonal f iğne bi ay kullandım olmayınca asilama yapalim dedik 1 ay falan bekleyip bakalim
bende o doğru değil ya geçen ay ben ovulasyon testi yaptım da hamile kaldım. Baya her gün kaç saat tuvaletini tutuyosun sonra test yapıyorun baya kendini kasıyosun yani ama oldu işte. Stresin birebir etkili olduğunu düşünmüyorum.
Her gün aynı saatte yapmaya çalıştım canım mesela akşam 4 5 gibi yaptım her gün. Aşağıdaki linkteki sayfanın sonunda gün gün ovulasyon testlerim var. 2 gün koyu kırmızı. Koyu kırmızı olan 2 gün ve sonraki iki günü değerlendirdik ne olur ne olmaz.Ovulasyon testini her gün mü yaptın yoksa gün aşırı mı?
Her gün aynı saatte yapmaya çalıştım canım mesela akşam 4 5 gibi yaptım her gün. Aşağıdaki linkteki sayfanın sonunda gün gün ovulasyon testlerim var. 2 gün koyu kırmızı. Koyu kırmızı olan 2 gün ve sonraki iki günü değerlendirdik ne olur ne olmaz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kalan-arkadaslar-bakarmisiniz.405596/page-722
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?