• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stresle nasıl başa çıkabiliyorsunuz?

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
aralık ayında kariyerim için çok önemli bir sınava gireceğim
evliliğimde sıkıntılarım var fakat ben bunları bir kenara atıp yapabildiğimin en iyisini yaptığıma ve yapıyor olduğuma inanıyorum...
Ama artık uykularım kaçıyor.
Resmen 4 saatlik uyku ile ayakta durmaya çalışıyorum ki
asiste ettiğim dersler ve bölüm işleride bunun yanında azımsanmayacak kadar fazla...
sınavıma iyi çalıştığıma inanıyorum fakat sanki birşey bilmiyor gibiyim tekrarlarım devam ediyor
stres şimdi uykularımıda mahvetti
siz stresli durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?

evliliğimde sıkıntılarım var fakat ben bunları bir kenara atıp yapabildiğimin en iyisini yaptığıma ve yapıyor olduğuma inanıyorum...
asiste ettiğim dersler ve bölüm işleride bunun yanında azımsanmayacak kadar fazla...
sınavıma iyi çalıştığıma inanıyorum fakat sanki birşey bilmiyor gibiyim tekrarlarım devam ediyor

Direk alışverişe gidiyorum iyi geliyor hırısımı alıyorum böylelikle..

Stresli zamanlarımda yeşil çay veya melisa çayı içiyorum,bir nebze olsun iyi geliyor.

Bitki çayı iyi geliyor en stresli anlarimda sari kantaron,melisa çayı,ada çayı bunlar cok iyi geliyor uyumadan önce tavsiye ederim.Onun dışında spora baslayabilirsiniz düzenli olarak spor yapmak hem vucut hem de ruh sagligina cok iyi geliyor.

Beni strese sokan işten uzaklaştığım an o işi düşünmüyorum. Mesela ders çalışıyorsam kitabı kapattığım an bitmiştir. O konu üzerinde hiç düşünmem...

Stresli zamanlarımda yeşil çay veya melisa çayı içiyorum,bir nebze olsun iyi geliyor.

Bitki çayı iyi geliyor en stresli anlarimda sari kantaron,melisa çayı,ada çayı bunlar cok iyi geliyor uyumadan önce tavsiye ederim.Onun dışında spora baslayabilirsiniz düzenli olarak spor yapmak hem vucut hem de ruh sagligina cok iyi geliyor.
bitki çaylarını sürekli içiyorum ama artık son zamanlara yaklaştıkça etkisiz kalıyor
sporuda dersi aklımdan tekrar ederken mekik cekerek yapıyorum :)

En kötü şey şu stres eğer başarabilirsen yaz olur mu. 3 senedir stresten 60 kilodan 45 kiloya kadar düştüm 2 gece üst üste uyumadığımı bilirim ki diğer geceler zaten kabuslarla beraber hep uykusuz geçer iştah zaten yok benim sebebim de evliliğim de ki sıkıntılar ve ben de yarattığı rahatsızlıklar. Ben stressiz bir an geçirmeyi henüz basaramadim ama sen kendine inanıyosun bu çok güzel bi adım inşallah stressiz bi yaşantın olur

Evde olduğum için dışarda alışveriş yapınca kendime geliyorum.
Şayet evdeysem kendimle konuşuyorum
bu akşam bende kendimle konuşayım ;)
hatta kendi kendime şöyle iyisin böyle iyisin diyeyim gerçekten bu rahatlatır belkide
ben ama biraz kendimi dolduran biriyim kendi kendimle kötü şeyler konuşup eşime dolarım kesin yada hocama :)

Pink_Women Pink_Women aklına yatan işe yarayan bir cevap bulursan benide etiketleyiver :halay:

Ölümü düşünürüm.
Her şeyin gelip-geçici olduğunu, bir nefese muhtaç olduğumuzu, yiyen-içen-mıçan basit canlılar olduğumuzu...
Hayatı bazı bazı küçümserim kısaca.
O zaman her şey basitleşiyor gözümde.
bende ölümü düşünüyorum
ölümden gayri herşeyin çaresi var diyorum
bu bende kısa süreli rahatlamaya sebep oluyor

bu akşam bende kendimle konuşayım :KK66:
hatta kendi kendime şöyle iyisin böyle iyisin diyeyim gerçekten bu rahatlatır belkide
ben ama biraz kendimi dolduran biriyim kendi kendimle kötü şeyler konuşup eşime dolarım kesin yada hocama :)

Arada kendimizle konuşmak lazım,iyi yada kötü taraflarını düşünüp öyle uygulamak iyi geliyor..:ukala: :KK66:

Back
X