Stresli bir durum

yemek sektöründe çok da kurumsallık beklemeyin, maaşınızı düzgün alın sigortanızı tam yatırsınlar öpün başınızın üzerine koyun. Hastanelerde bile sigortayı düşük yaptırdıklarını duyuyorum. Biz kardeşiz arkadaşız, 5 gün deneme süresi muhabbetleri de bunun işareti.

İş kanununda deneme süresi olarak 6 ay geçer ama bu sürede sigorta ve maaş tam olur, bir farklılık yaratmaz.

Maddi durumunuz imkan veriyor ise 3 4 sene idare edin, daha iyi şartlar karşınıza çıkınca değiştirirsiniz. Çalışırken iş aramak daha kolaydır.

Sigortanın tam yatıp yatmadıgını nasıl anlayabilirim işe başladıktan sonra?

Biraz değişik bir karşılama olmuş 2 ihtimal düşündürüyor kötü düşünürsem samimiyetle boğanmış davranışlarla 5 gün içinde sizi kandırıp sizi iyice çözüp (ki esnaflardan bahsediyorum) düşük maaşa bağlayacaklar. Ya da pollyannac olayım gerçekten iyilerdir

İs bulmakta zorlaniyormussunuz tecrube edinmek adina yani tecrubeli eleman olup daha kolay ve iyi is bulabilmek adina maas size yeterli gelirse bir yil idare edilebilir dedikelri gibi duzgun bir yerse. Tecrubeli olmadikca iyi is bulmak zor çünkü

Sigortanın tam yatıp yatmadıgını nasıl anlayabilirim işe başladıktan sonra?
E devletten bir sonraki ay görebilirsiniz, asgari ücret üzerinde bir ücret ile anlaşıyorsanız ve size elden para veriyorlar ise sigorta priminizden çalıyorlar demektir.

E devletten bir sonraki ay görebilirsiniz, asgari ücret üzerinde bir ücret ile anlaşıyorsanız ve size elden para veriyorlar ise sigorta priminizden çalıyorlar demektir.
Nasıl yani. Parayı banka hesabıma göndermezseler sorun mu oluyor ?
Ya da 2800 TL'yi hesaba yatırıp elden ek olarak bir miktar da tamamlamalarindan mı bahsettiniz?

Nasıl yani. Parayı banka hesabıma göndermezseler sorun mu oluyor ?
Ya da 2800 TL'yi hesaba yatırıp elden ek olarak bir miktar da tamamlamalarindan mı bahsettiniz?
Maaş banka hesabına yatar, size elden verilen tutar ise sigortada gösterilmeyen tutardır.

Maaş konusu çok karışık malesef. Bana kalsa en az 4000 TL versinler ama bakalım artık

Bu şekilde olursa kabul etmeyeyim o zaman. Maaş konusu da ayrı karısık zaten
Yemek sektörü böyle canım, bir yerden başlaman lazım. Kötü ama yerinizde olsam ben başlardım 3 4 sene idare eder sonra iş aramaya başlardım. Sonuçta bir yerde tecrübe kazanmak zorundasın. Tabi bunların hepsi imkan meselesi.

Ben gerildim battı bana biseyler okuyunca

Çalısırken de KPSS calısacağım devlet hastanesine atanmak için. Hayırlısı olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…