yahu bn dedim size bulun pelinimizi diye ama takmadınız needek... yok bize pelin bulamıyoz kara borsaya düştü bizim oğlanlar pelinsiz kaldı iyi mibizde başka bişeler bulucezz artıkın yada yahu niye ben buluyom ki gitsin kendi bulsun amaaan banane
kocişin nasıl oldu iyleştirdinmi??
rica ederim canım. aslında morişime tşk etmek lazım. biz onunla konuşurken topik açma fikri ondan geldi dk başı mesj kutumuz doluyodu çünkümo zamanlar morişimin stresleri gündemimizdi
tamamen morişten esinlendim yani... bende ona çookk teşekkür ediyorum veeee arkidişimi çook öslüyooooommmmm
:84::84:
ne diyon bacım ben gene 15 sayfa geriden geliyom
onu mu takip etmiş yahu
ama bende öyleydim kendi halime bile bende gülerdim
![]()
ayyy çook şükürrrrr
kızım sen kafayımı oynattın az daha kocadan oluyodun bi de özür dilettiniz diyon dilemeyeydinde göreydin hanyayı konyayı... neyseki barışmışınız çok sevindim bidaha da yapma....
kaynanaın oyununun bozulmasına çok sevindim.. oohh olmuş....
okuyunca bnde aynı tepkiyi verdim valla
döv canım bende sana seve seve eşlik ederim... sen göbüşünle döv bende oklavayla yardıma gelirim malum artık benim göbüşüm yokkk
aplanızı dinlemiyonuzki heççç... doğruluğunu teyit etmeniz için yaşamanız mı lazım.. ya kokusu çıkmazsa şimdi nolcek hee nolcekyok kız çıkar merak etme çıkar...
hayalotum sen bi yandan da yıka ütüle kenarda dursun sonra hiç yetiştiremezsin bak demedi deme...
hayırlı olsun kızçem mobilyalarınız.. güle güle kullansın inşallah oğluşun
ay evet ya hiç gelmemiş banada halbuki varmış bakmasam görmiyciiiim
size kötü bi haberim var. çikolata gaz yapıyo kızlar. emzirirken yiyemezsiniz. ben bilmiyodum ilk zamanlar hep yedim. çocuğum nasıl kıvranıyo nasıl kıvranıyo.. sonra dr yeme dedi bıraktım.. gaz sancısı geçti... bilginiz olsun...
aferin sana aferin... cam silecek adammı yok sanamı kaldı cam silmek bravoooooooo
canım ben hiç kilo vermedim. aynen duruyo.. ama vücudum belli etmiyo neremde bu kilolar kimsenin anladığı yok valla
derler bacım banada kv düşecek diyodu öldü haberi bekliyodu bak misss gibi doğurdum tosunumu. doymuyo da diyemiyo ya şimdi, halbuk en sevdiği laftıryaaa böyle dedirtmezler işte maşallah oğluşum doymuyo dedirtmicek kadar büyük çünkü
iyi olmanıza çok sevindim canım...
bebeğin eşi bu linke bi bak canım... korkma sen. normal doğum olmayabilir. kanama olmaması için bol bol yat dinlen ve daha fazla dikkat et yorulmamaya...
hay allah iyiliğini versin kııızzz ne kemik ezmesi![]()
o senin kalça kemiklerindir kaburgalarındır... hey yaaaaa ne güldüm töbe töbeeee
üzgünüm çikolatana bebişin el koyacak bi süre yiyemiyeceksin... yoksa oğluşun gazman olur haberin ola...
ayyy çok sevindim kızının kardeşini sevmesine. inşallah bozulmaz da böyle gider...
benimkide ayrıntılıda kapatmıştı yüzünü eliyle.. öyle bile çok tatlı görünüyodu yavruumm
çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.. tansiyonuna dikkat et fırlatma şimdi sırası değil..
hoşgeldin canım aramıza... bu karılarla başım beladaherbiri ayrı alem
biri çikolata der biri karnı burnında cam tepelerine çıkar... biri kocayı evden gönderir... ama çok tatlılar demiii
tatlı belalarım benim
bu topik oğlan topiki canım. bu hamişlerin hepsinin karnında oğluş var. benimle yeni doğum yapan bi arkadaşımızında oğlan. bitek zirve miz var onun ki kız. bakalım seninki ne olacak... allah analı babalı büyütsün. her zaman bekleriz buralara...
bende bi ara sordum bunu ama sonra baktım başka bi topike yazmış ama o günden beri de hiç girmemiş. bence artık doğurdu...
gelelim baannnaaaaaa.... kızlar dünn doğum sonrası ilk reglimi oldum... karın ağrısını unutmuşum yaw![]()
oğluşum gayet iyi.. tosuncuk olma yolunda hızla ilerliyosesli gülmeye başlıyo yavaş yavaş... dönencenin oyuncaklarıyla tepine tepine oynuyo
bi ara burda kaynanalar konusulmuş, hepsini kaynar kazana atın... bende atacm..
yamısımmmm