kızlar moralim biraz bozuk maalesef
mezun ettiğim öğrencilerden birini ziyarete gittim bugün
kız 1997 doğumlu ve 2 aylık oğlu var![]()
nasıl yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar moralim biraz bozuk maalesef
mezun ettiğim öğrencilerden birini ziyarete gittim bugün
kız 1997 doğumlu ve 2 aylık oğlu var![]()
kizzzzzzzzzzzzlarrrr ust komsumla kustuk benim arabama carpti gozume baka baka yalanladi bende kestim irtibati cunku sigortam tamir etti arabayi sonraki seneye sigorta parasini iki misli yapti bu gicik kadin yuzunden hemide hic sucum yokkenneyse bende konusmuyordum sonra ben buna hakkimi helal etmiyorum mahserde bekliyecem seni dedim sen bilirsin dedi yetmedi apartmandakileri mangal yapip davet etti benim dediklerimi alayli alayli millete anlatti cok kirildim hicbir sucum olmadigi halde bide beni sucladi insanlar benle ve esimle belirli bir sure konusmadi sonradan onlari arabalarinada vurunca anladilar dun aksam okula gidecem bu bagiriyor allah allah dedim niye bagiriyor bu :18:kapisina tik tik yaptim acmadi neyse gec kaliyordum okula gittim geri geldim esim dediki kadin evde kendi basina dogurmusssssssss
anammmmmmmm kimse yokmus evde kucuk bebegi var 1,5 yasinda sonra kocasi gelmis apar topar gitmisler hastaneye ayyyy bu vicdan beni oldurcek esime dedimki sen goturseydin olmadi bebegi biz bakariz siz gidin deseydin buyuk kizi alsaydin simdi onlar hastanede sabahlar o bebis ne yapcak orda daha 1,5 yasinda ustelik bebek kapsulude yokmus arabada polis gorse aninda para puan cezasi yerlerdi neyse aksam kocasi geldi kizi eve birakdi kivrandi durdu tek guvenebilecegi insan bendim daha once cogu kez bana birakip oyle demisti kizzzzzzzzzlaaaarrrr yapamadim rabbim af etsin yaptiklari aklima geldi yapamadim
adam bebegi birakip gitti yinede kontrol ettim kapidan aglar duser falan diye salonda yattim sesini duyarim aglarsa ararim manyaklari dedim
yahu bn dedim size bulun pelinimizi diye ama takmadınız needek... yok bize pelin bulamıyoz kara borsaya düştü bizim oğlanlar pelinsiz kaldı iyi mibizde başka bişeler bulucezz artıkın yada yahu niye ben buluyom ki gitsin kendi bulsun amaaan banane
kocişin nasıl oldu iyleştirdinmi??
rica ederim canım. aslında morişime tşk etmek lazım. biz onunla konuşurken topik açma fikri ondan geldi dk başı mesj kutumuz doluyodu çünkümo zamanlar morişimin stresleri gündemimizdi
tamamen morişten esinlendim yani... bende ona çookk teşekkür ediyorum veeee arkidişimi çook öslüyooooommmmm
:84::84:
ne diyon bacım ben gene 15 sayfa geriden geliyom
onu mu takip etmiş yahu
ama bende öyleydim kendi halime bile bende gülerdim
![]()
ayyy çook şükürrrrr
kızım sen kafayımı oynattın az daha kocadan oluyodun bi de özür dilettiniz diyon dilemeyeydinde göreydin hanyayı konyayı... neyseki barışmışınız çok sevindim bidaha da yapma....
kaynanaın oyununun bozulmasına çok sevindim.. oohh olmuş....
okuyunca bnde aynı tepkiyi verdim valla
döv canım bende sana seve seve eşlik ederim... sen göbüşünle döv bende oklavayla yardıma gelirim malum artık benim göbüşüm yokkk
aplanızı dinlemiyonuzki heççç... doğruluğunu teyit etmeniz için yaşamanız mı lazım.. ya kokusu çıkmazsa şimdi nolcek hee nolcekyok kız çıkar merak etme çıkar...
hayalotum sen bi yandan da yıka ütüle kenarda dursun sonra hiç yetiştiremezsin bak demedi deme...
hayırlı olsun kızçem mobilyalarınız.. güle güle kullansın inşallah oğluşun
ay evet ya hiç gelmemiş banada halbuki varmış bakmasam görmiyciiiim
size kötü bi haberim var. çikolata gaz yapıyo kızlar. emzirirken yiyemezsiniz. ben bilmiyodum ilk zamanlar hep yedim. çocuğum nasıl kıvranıyo nasıl kıvranıyo.. sonra dr yeme dedi bıraktım.. gaz sancısı geçti... bilginiz olsun...
aferin sana aferin... cam silecek adammı yok sanamı kaldı cam silmek bravoooooooo
canım ben hiç kilo vermedim. aynen duruyo.. ama vücudum belli etmiyo neremde bu kilolar kimsenin anladığı yok valla
derler bacım banada kv düşecek diyodu öldü haberi bekliyodu bak misss gibi doğurdum tosunumu. doymuyo da diyemiyo ya şimdi, halbuk en sevdiği laftıryaaa böyle dedirtmezler işte maşallah oğluşum doymuyo dedirtmicek kadar büyük çünkü
iyi olmanıza çok sevindim canım...
bebeğin eşi bu linke bi bak canım... korkma sen. normal doğum olmayabilir. kanama olmaması için bol bol yat dinlen ve daha fazla dikkat et yorulmamaya...
hay allah iyiliğini versin kııızzz ne kemik ezmesi![]()
o senin kalça kemiklerindir kaburgalarındır... hey yaaaaa ne güldüm töbe töbeeee
üzgünüm çikolatana bebişin el koyacak bi süre yiyemiyeceksin... yoksa oğluşun gazman olur haberin ola...
ayyy çok sevindim kızının kardeşini sevmesine. inşallah bozulmaz da böyle gider...
benimkide ayrıntılıda kapatmıştı yüzünü eliyle.. öyle bile çok tatlı görünüyodu yavruumm
çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.. tansiyonuna dikkat et fırlatma şimdi sırası değil..
hoşgeldin canım aramıza... bu karılarla başım beladaherbiri ayrı alem
biri çikolata der biri karnı burnında cam tepelerine çıkar... biri kocayı evden gönderir... ama çok tatlılar demiii
tatlı belalarım benim
bu topik oğlan topiki canım. bu hamişlerin hepsinin karnında oğluş var. benimle yeni doğum yapan bi arkadaşımızında oğlan. bitek zirve miz var onun ki kız. bakalım seninki ne olacak... allah analı babalı büyütsün. her zaman bekleriz buralara...
bende bi ara sordum bunu ama sonra baktım başka bi topike yazmış ama o günden beri de hiç girmemiş. bence artık doğurdu...
gelelim baannnaaaaaa.... kızlar dünn doğum sonrası ilk reglimi oldum... karın ağrısını unutmuşum yaw![]()
oğluşum gayet iyi.. tosuncuk olma yolunda hızla ilerliyosesli gülmeye başlıyo yavaş yavaş... dönencenin oyuncaklarıyla tepine tepine oynuyo
bi ara burda kaynanalar konusulmuş, hepsini kaynar kazana atın... bende atacm..
yav bilemiyorumki kuzum bi akıl diyoki burada çok gelişmiş büyük bölge doğum hastanesi var oraya git diyo hemen evimin yanında yakın oranın doktorları çok iyi diyolarr sanki benim doktor da biraz ilgisiz gibiicanım kendine dikkat et aman diyim
zaten sezeryan olucam diye kendini bırakma
kanaman falan olmasın allah korusun
doktorunla yeniden bi konuş bence
kesin daha net şeyler söyleyip seni aydınlatacaktır
canım 35 36 haftada bebek önce kafasını aşağıya döndürüyor ve ondan sonrada aşağıya inmeye başlıyoo zaten o aşağıya inmeye başlayıca sen hissedersin çünkü baya aşağıya iniyoo dışardan bakıldığında falan bile belli oluyoone biliyim yaaa
benim doktorlar sanki üstün körü ilgilendiler hep benle
korkuyorum işte , offffffffff
ne zaman aşağıya inerse normal olur?
Oyyy ben de cok istoyurmm kizim olsun diye yaa..hem de oyle cok istiyorum ki burnum sizliyor dusununce o kadar yanikizim olsun da ne zaman belli olursa olsun
oglanlarla da aramiz iyi sukur..kucuk 1.sinifa gidiyor onla ugrasiyorum bol bol.. ela onat el ele..nine oteli anlat..hahaha kafam bunlarla dolu..buyuk oglusum 10 yasina girecek yakinda..erken ergenlik seziyorum..pek bi asi son zamanlarda..yaramaz cocuga katlanirim ama saygisizliga dayanamiyorum.ses yukseltmeler,bi sus anne ya felan demeler basladi..acil ayar cekilmesi lazim bu aralar :-D benim ayarlarim sökmuyor artik..baba girecek devreye artikim :-D
kızlar nasılsınız bakem ben iyi değilim hiç dünden beri benim kızın depresyonu tuttu yine herşeye aglıyorr bağırıyor herşeye bi itira bağıra bağıra konuşma deli oluyorum resmen dün bi tane tabak kaldırıp attı yere sinirden kırdı bugünde meyve kasesini o da kocaman kase iyiki yüzüne falan gelmedi bi parçası buyuk kalmış kırılamamış diye kaldırıp tekrar attı yere ne yapıym ya ben bu kızla bilemiyorum artık 2 gündür yemekte yemiyo bunun sebebi ne olabilrkii bilemiyorum artık birde eline tükenmez kalem alıp duvarı ve koltuğumuzu yazmışş dün gece 1 buçuğa kadar sildim kaç çeşit deterjanla ancak öle çıktıı ama bende bittim bugün çatım ve belimin ortası agrıyoo çatımda öle bi ağrı varki resmen kıvrandırıyor beni birde perşembe günü komşular gelecekmiş binadan bu sıkıntılarımın üzerine önceden sölemişlerdi artık iptalde edemem ne yapsamkii çaya gelecekler yanına ne yapıym bi fikir verin bana ...... bu arada zırsız delicim senin öğrenciyi duyunca şok oldum ya o yaşta kızı ne akla hizmet evlendirmişlerkii yav kaçıncı yüzyıldayız hala böle saçmalıklar duyuyoruz dünya nereye gidiyor acaba hiç bilemiyorum bu arada sizler nasılsınız birazda siz anlatın bakalım
zaten birde aşerseydik nasıl olcaktık kimbilirrayyy bende aşermedim yavvv
ona rağmen de dana gibi oldum baksana
ben uyuyamamaktan artık bayılacam yaaa
sen ömründe hiç ağdayı eline aldınmı diye bi sorsana öncekız ağda yapabiliyon mu?
bu arada ayıptır söylemesi artık göbüşümden şeyimi göremiyom ben yaaa![]()
bana hiç iyi şeyler söyleyeceğini sanmıyom yavrum
tamamen bozdum ben diyeti açıkcası
hımm ben bakem bi araştırıym internetten ay inşallah benim kızda senin ki gibi olur inşallah babası baya bi sormuş demekki kız artık ezber etmiş çiş yok deyip duruyor senin kız ne kadarlıktı canım başladığında tuvaletini yapmaya ya benim kıza çiş yapalımmı falan diyince kaçıp diğer odalara saklanıyo çok kötü bişeymiş gibiilale o lazimliklardan turkiyede kesin vardir tatlim cunku buraya cogu sey gec geliyor bazende ilk buraya geliyor ama turkiye inan daha cabuk geliyor klozet seklinde sifonu tuvalet kagidi koyma yeri var fisher price buyuk marketlerde kesin vardir inan aldim geldim kiz kendi kendine basladi hiiiiccc ugrasmadimbir iki kacirdi cok korktu bagircam diye hicbir sey olmamis gibi sokdum banyoya yikadim ohhhhh misler gibi koktu benim askim cis yapinca pissss kokuyor dedim bakdim totosuna tembih ediyor cis kacirmak yok pis kokuyoruz sonra simdi mis kokuyoz ok dedi hic kacirmadi ama babasinin evde oldugu gunler adam dk basi soruyor cis varmi cocuk resmen krize giriyor cis yokkkkkkk:84::84:adam yan gozle bile baksa cis yokkk okk diyor
![]()
netten yardım alıyorum canım ama bu ağlamasına falan dayanamıyorum artıkk benimde başım agrıyo sıkıntıya giriyorum inşallah dediğin gibi geçer bi an önceelalem stres yapma.olabılcek seyler o yaşlarda.netten biraz yardım alsan.en azından krız anında nelere yoneltebılecegın hakkında bıkaç konu bulup okusan emınım sana yol gosterıcı olacaktır.
umarım duzelır en kısa zamanda![]()
evet toplaşmışız bu akşam topik en kalabalık günlerinden birini yaşıyo şu an heraldeebütün kızlar toplandık toplandıkkkbaksoyum esham morem zirvem yok ama
![]()
bacım normal doğum az kilo alınca olacak diye bişey yok işte
alnımıza ne yazıldıysa o
kısmet bakalım
bizde normal doğururuz belki bu kadar kiloya rağmen
ayy kuzum boşver büyüklük sende kalsın.böyle durumlarda küslük olmaz.sen einden geleni yap.şimdi bebek tek başınamı evde analamadım ben o kısmı:44:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyy
kocişe okudum da Allahım ne gereksiz insanlar var diyo
şunu yeme diyecek birine bu kadar para veriyolar diyo
ben gidiyim bacım senin yerine ben yiyim sen o parayı bana ver diyim diyo![]()
benşmkininde erken gelmesını ıstemem vallahı.zamanını beklesınnnkız çocukları bile bekliyo o kadar desene
benimki de erken gelmez umarım
valla Toprak ilk geç doğan bebiş olarak topik de rekor kırar bu gidişle
beni d eyesin de yağlarım gitsin azıcık yavvv![]()
lale o lazimliklardan turkiyede kesin vardir tatlim cunku buraya cogu sey gec geliyor bazende ilk buraya geliyor ama turkiye inan daha cabuk geliyor klozet seklinde sifonu tuvalet kagidi koyma yeri var fisher price buyuk marketlerde kesin vardir inan aldim geldim kiz kendi kendine basladi hiiiiccc ugrasmadimbir iki kacirdi cok korktu bagircam diye hicbir sey olmamis gibi sokdum banyoya yikadim ohhhhh misler gibi koktu benim askim cis yapinca pissss kokuyor dedim bakdim totosuna tembih ediyor cis kacirmak yok pis kokuyoruz sonra simdi mis kokuyoz ok dedi hic kacirmadi ama babasinin evde oldugu gunler adam dk basi soruyor cis varmi cocuk resmen krize giriyor cis yokkkkkkk:84::84:adam yan gozle bile baksa cis yokkk okk diyor
![]()
Merhabalar yamisy :-D himm oglan topigi demek..bir prensesde ben de olur insallah ne diyeyim![]()
yavrum para onlarin canini SIkiyor o modelden benim gorumceler var al at al at modundalar o attiklarinla bir koy kalkinirdi o sekil yani 1 sene icinde tam 3 kez evin dekorasyonundan tut boyasina kadar degistirdiler tum esyalarda dahil aldiklarida ucuz birsey degil heee pahali bizzat merak edip fiyatlarina bakdim gezenirken sokkkk oldum ama onlar anasina babasina ucuz birseydi diyorlar anlamasinlar diye hep para bollugundan bunlar adammi vezirde rezilde ediyor isteya kuzum günlük seçilcekmiş ne yıyıp ne yemıycegı.kaloriler hesaplancakmısta mışmışta mışmış anlıcagınnbana o parayı verseler sanıyorum onun yerıne 25 kılo daha alabılırım![]()
hımm ben bakem bi araştırıym internetten ay inşallah benim kızda senin ki gibi olur inşallah babası baya bi sormuş demekki kız artık ezber etmiş çiş yok deyip duruyor senin kız ne kadarlıktı canım başladığında tuvaletini yapmaya ya benim kıza çiş yapalımmı falan diyince kaçıp diğer odalara saklanıyo çok kötü bişeymiş gibii
netten yardım alıyorum canım ama bu ağlamasına falan dayanamıyorum artıkk benimde başım agrıyo sıkıntıya giriyorum inşallah dediğin gibi geçer bi an öncee
evet toplaşmışız bu akşam topik en kalabalık günlerinden birini yaşıyo şu an heraldee![]()
kilodaşım ben odanın siparişini vermiş olsaydım bile eve sokamazdım çünkü inşaat başlamamıştıpelinler doğuracak hatunlar bekliyoruz topiğimize
maşallah topikte 1 zirve 1 de lale var kız çocuk sahibi
eşim hala tam iyileşmedi ama geçen haftaya göre daha iyi
morişime de teşekkür ediyorum
bende çok özledim yaaa, kızcağız neler çekti neler
Allahım yardımcısı olsun
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey ney ney ney ney ney çikolata çikolata çikolata yiyemiycem mi
aman allahım bayılacam sanırsam
yavruşum geceleri o yataktan kalkma şekillerime bende gülüyorum ama kociş sürekli sabahları taklitimi yapıyo
bak göbeğimle ezerim seni diyorum da azıcık korkuyo manyak
biz seni dinliyoruz da mesela benim oda takımı alma ihtimalim olmadığından sözünü dinlemedim
hayalot ise suçlu
insan kokusunun çıkmayacağını söylemesine rağmen yamişi dinlemez mi yaaa
vay beeee doğurdun da adet bile oldun demek
oooooooooooo anam herşey normale döndü demek
hani doğurunca karın ağrısı olmadı?
bunu da mı kadınlar doğursun diye uydurmuşlar?
tosuncuğunu yirim ben yaaa
sesli gülmeler başladı demek
ısırmak istedim şu an
canımcım verdiğin linki okudum çok sağol anladım şimdi biraz birazda seram anlatmıştı sağolsunn aslında eşin aşağıda olması meselesi daha çok normal doğum yapacakları ilgilendiriyor sanırsam ama bendede çok yorulunca falan kanama olabilrimişş hımm anladımmbenim kız bi alem vallaha bi seviyo kardeşini bi sevmiyor artık doğunca karar verir heralde sevip sevmeyecegıne 5 dakikada bir fikir değiştiriyor çünküü
oğluşun iyi demek oyy yesinler onu ne datlıdır şimdi oo tam koklamalıkk şimdi 6 aya kadar tosuncuk olur senin oğlan ondan sonra diş kaşınıtları başlar ondan sonra sürünme ondan sonra yürüme çabası derken geri zayıflar ama olsun önemli olan sağlıklı olmasıı canımcım bizim kaynana meselesi hiçç bitmezz ben öle düşünüyorum artık hepsi kaynar kazanda kaynasınn
hımm erken girmiş demekki senin oğlan ergenliğe ya bilirim bu durumu benim kızım da 2 yaş sendromuna girdi ve halende çıkmış değil bi türlü tuvalete alıştıramadım benimle bağıra bağıra konuşuyo çok inatlaşıyor sebepsiz yere sürekli ağlıyo ama zamanla geçer diyo doktoru yine benimki küçük seninki de 10 yaşındaymış allah yardımcın olsun vallaha zor anam bu çocuklarla uğraşmakk![]()