slmmmmmm kizzzzzlarrrr hbaksoy cok sanslisin yavrum yaaa 3 tane dogurdum kimsesiz anacim olsa yeterdi

ne yapalim yok sitemin hayatta hersey kismet coookkkk sevindim insanin anasi gibisi yok su hayatta

yamisyy dur yavrum bunlar tatli cilveler daha o tosuncuk boga asamasina gecmedi bebis bende var bi tane tam bir boga hani hergun kirmizi giydigimizde yok yeminle evi dar ediyor bize herkese boynuz atip duruyor bizi gectim eve gelen misafirlerlede bogusuyor

domestos senin bebisinde hayirli ugurlu saglikli olur insallah

zirsizdeli sana sozum yok yavrimmmm bir doguramadin gitti

lale stres yapma kiizzzz daha bir tane ikinci derken 3.oldumu benim gibi yari dengesiz olursun insan cogu zaman anlik karar veriyor bu cocuklardan kaynaklaniyor ondan once yoktu boyle birseyim cirrrr cirrrr ceneleri durmuyor 4.cuyu dusunuyormusun diyenleri duyunca insanin girtlakliyasi geliyor bunu soranlarda tek cocugu olanlar heeeee cok enterasan yaneee

yiyorsa 2.ci dogurun bakemmm sonra gelin sorun demi

kizlarrrr partiiiii var partiiiii bu hafta ben mezun oluyorum yaneeee son haftam okullarda herkes birsey getircek kafede yicezzz

dana kadar oldum daha okulluyum yahuuuu

utanir oldum gunduz calisip gece yine gitmeyi dusunuyorum ingilizcem iyice gelissin 2 dil goz cikarmaz misali

size bomba gibi haberim var SIKI durun geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr ben en son korse aldim demistim yaaa bunu ben gece gunduz giydim o yazdigim gunden beri bu sabah hepsi kirlenmis kendimi tuhaf hissettim baska vardi evde onu giyeyim dedim oda olmuyordu kizim oglum ben yorucu maraton sonunda zor giriyordum icine bugun bir giydim porrttttttt hic sIKmadi bile hemen olduuuuuuuu

bende iki kademe daha SIKdim anammmmm evdeki asirlik tartimi benim cadiiii elleri yikarken uzerine cikiyordu ekranini kirmis kilomu bilmiyorum ama cogu seyim bol geliyor yuppppppppiiiiiiii

kizlar dogurdunuz hemen korse takin yoksa toparlanmiyor o gobusss bide dahada sarkiyor ben cok pismanim

dogumdan 1 ay sonra baslamadigima ne guzel toparlandiiiii pahali birsey bile gerekmiyor SIKsin yeterrrrrrrr