- 11 Şubat 2012
- 994
- 42
- 73
ayy bede okudumda ne yazdıgımı bende anlamadım canm haklısınsende cocuk oynarken nıe rahatsız edıyosun oda sana bu yuzden kafa atcak bak hee ayy cok güldümm
![]()
![]()
o atarsa bende ona atarım kafa

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bede okudumda ne yazdıgımı bende anlamadım canm haklısınsende cocuk oynarken nıe rahatsız edıyosun oda sana bu yuzden kafa atcak bak hee ayy cok güldümm
![]()
![]()
o atarsa bende ona atarım kafaböyle karşılıklı kafalaşırız artıkın
olmaamı bea
![]()
oyy onun kafasına kıyamam beeen sen atamazsınyıne gecelerın bekcısıyım ben evde guvenlık gorevlısı oldum yahu gece bızımkını beklıom uyku tutmuyo ya
![]()
geçmiş olsun canım sen de kardeşinde çok zorluklar geçrmişsiniz ama maşallah herşeyi geride bırkmışsınız. allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah
konuşamıyo diye hiç canını sıkma.. hoş sen çocuk gelişimi okumuşsun daha iyi bilirsin tabii... benim bi akrabamın oğlu 4 yaşındaydı ozamanlar, bırak cümle kurmayı, kelime bile söylemiyodu... el hareketleriyle anlatıyodu bişey anlatıcağı zaman... bide ııııııı diye ses çıkarıyodu okadar, sonra birden dili çözüldü sanki çocuğunşimdi kimse susturamıyo
maaşallah herşeyide söylüyo konuşuyo.... yani ddeiğin gibi nezaman konuşucakları belli olmuyo... kafalarına göre takılıyolar onlar
![]()
sagol tatlim keyfim cok yerindedemin okulun muduru aradi sinav vardi okullar arasi tum okullar oglum arapcada kizim ingilizcede 1 Numara olmuslar okulun en zekileri arasina girmisler
mudur kolejin tanitimi icinde resimlerini kullanabilirmiyiz dedi hocam resim feda olsun dedim
allahim bu kadar SIkinti cekdim mukafatini veriyor bide mudur yere goge sigdiramadi afacanlari iyiki bizim okuldalar cok gururluyuz dedi ayyyyyyyy cok gururlandim sevinc gozyaslari doktum
ufakligi takmiyorum cunku dedigim gibi bunun egitimini aldim halen daha cocuk uzerine okuyorum bana gore cok normal ama etrafin baskisi soru sormasi beni bunaltiyor onlarin sozleri uzuyor birde kv isin gucun kendini gelistirmek ilgisiz kaldi deyince acaba ilgilenmedimmi dedim ama bu cimcime daha sansli abla abi var ustelik krese gidiyor bende bos zamanlarimda kesme yapistirma boyama yapiyoruz cokda keyif aliyor hele oyun hamurundan mek istiyonmu diyor elide becerikli he 4 cesit hamurdan kek yapiyor anacigina
![]()
yok kız atamam ben kıyamam onabenide uyku tutmuyo ama denicem bakalım uyumazsam olmazki büyüyemez sora bebişim demi teyzesi
herifi oyundan alıpda gideyim artık tabii bırakırsa
bırakmazsa yine buralardayım neediym
![]()
günaydıınnnnn :) senınkıdemı oyuncu oynadın mı bırakmıyolar benımkıde oyun manyağı dün onun yuzunden gıremedım neteuyuda bebişte büyüsün tabi annesi. bende gunlerdır stresten temızlık yapmıodum ayptr soylmesı evı b.k götruo
erkenden kalktım hemen halletmeyı dusunuyorum yoksa daha fazla duramıycam
![]()
günadın canım :))) he yaw benimkide oyuncu ama pcde değil ps3 te oynuyo... onda işi bitince pc me el koyucak bence oynamadığı pc oyunları var çünkü![]()
valla aynen benimkinide ondan götürüyo canımama napiym doktorum teee 3. aydan beri yat diyo nası kalkıpda yapıym demi
saolsun kocişim hallediyo valla her işimi
annemde yapıyo... bende yan gelip yatıyom
sende kendini fazla yorma canım dinlene dinlene yap zorlama kolay gelsin canım
![]()
Valla esha'nın dediği gb artık bolca uzay havası çekeceğiz..ya bu zavallı oğlancıkların ne suçu var da strese sokuyoruz de mi?
ya hu bu gece uykusuzluğu ne olacak Yamisy? senin de böyle miydi be canım 27-28'de ? valla biri beni iyi,ce hrpaladıktan sonra yatağa fıtlatmış gb kalkıyorum sabah
canım çok diller döktün valla..başından beri bana da..ama ne yapayım ben canım hep de bir şey çıkıyor sonra da saçımı başımı yolasım geliyor..
bak böbreğim bitse popom başlıyor, popom bitse boğazım başlıyor kardeşim..5 saat önce yataren genzime gene tükürüğüm kaçtı gene ayvayı yedim 5 saat![]()
anam burası stres atma topiği değil giderek acıların topiğine dönüşüyor yamisy dikkat![]()
senınkı daha fazla oynuyomus canm![]()
bosver sen yat yapma oh yardım edenlerınde varmıs ne guzel :) aynen canm dınlene dınlene yapıom anca toparladım fılan daha supurmesı fılan duruyo
![]()
süpürürken eğilme heee karnından destek alarak yapma... süpürgenn sapını ileri geri çek yeteröyle çok zorlama süpürge yapmak zorluyomuş zarar veriyomuş bişeye ama neye tam hatırlamıyorum suan :44:
he yaww benimki tam oyuncudur saolsun, bi oturdu mu kendinden geçiyo sanki adamolsun napiym çok stresli işi var, benle bebeğe de bişe olmasın korkusu var... adam kafa dağıtıyo işte, bende ellemiyorum
![]()
ben süpürürken hep zorlarım kendımı iyice bastıra bastıra yapıom simdi bunu duyduktan sonra supurmeyedebılırımelleme bosver doğum stresı eşede geciyo hernekadar belli etmeselerde düşünüyolar :44:
maşallah canım ikisinedeallah başarılarını daim etsin inşallah
darısıda bize olsun teyzesi demi
![]()
oyy yerim ben onun keklerini cimcimeayyy ne güzel valla çok mutlu oldum senin adına...
etrafı da takma yaa onların işi gücü zaten laf kalabalığı olsunda nolursa olsun... bak benim kaynanayayukarlarda okudunmu bilmiyom ama çocuğum ölcek diye bekliyo sanki üvey torun töbe töbeee
hala şu zaman yaşar bu zaman yaşamaz davası yapıyo kadın. 9. aya girdik be.. inat değilmi la sağlıklı tosun gibi oğlan doğurcam (bu cüsseyle zor ama :18: denerim demi
)
evet canım bencede hiç bulaşma süpürgeye boşver![]()
haklısın onlarda belli etmeseler de o strese giriyolar... durumu bilmiyolar çünkü, biz içindeyiz az çok biliyoruz anlıyoruz ama onların hiç anlama şansları yok zavallılarım sadece korkup üzülmekten ve dua etmekten başka çarelerii yok
yamisy deli mi canim senin kayinvalide o ne bicim laflar oyle insan caninin canina oyle laflar edermi ki birde anne hamile en hassas donem allah islah etsin ne denirki cok kizdim benimkilerinde yardimlari falan olmaz beklememde ama yeminle hamileyken tacsiz kraliceyim evcek ilgi gosterirler hele esimle kayinpeder almadiklari misir puskulu kalmisdi benhamileykenhatta onu bile espiri niyetinde demistim nerden dedim kayinpeder gitmis aktara oda demis zararli hamilelerde cok canin cekti diye aldim azicik annen kaynatsin suyundan ic
ayyyy aklima ne gelirse aliyorlardi agzimdan cikacan herseyi aninda aliyorlardi valla dunyanin en mutlu gacisi hissetmistim kendimi
boyle hizmet ilgi gormedim hayatim boyunca
cok ayip ya o nedemek su kadar yasar su kadar yasamaz tobe hasa allahmisin sen tovbe tovbe yarabbim dengesiz ya sinirlerim bozuldu allah yardimcin olsun dogur tosuncugu
gelir sevmeye nasil yuzune bakacaksa
sanirim kilo almadin ondan bebek sagliksiz zannediyor bende 3.cude 6 kilo aldim 4 kilo zaten bebek dogdu
niye benimkidemi yasamadi valla kocaman cocuk gibiydi gorenler sasirdi hatta hormonlumu kiz bu dediler yok organik dedim annesi organik beslendi demistim
diyetisyene gittim kan sorunu icin oda ne yiyecem ne yemicem derken kiloda almadim fazla
aynen canım kadın 1 doguruyo erkek 9onlar sadece bızım yasadıklarımıza sahıtler ellerındende bısey gelmeyınce gercekten dua etmekten baska carelerı yok. ayrıca cokkk sıcakk burası dayanamıyorummmmmm oturdum kaldım
![]()
morişimmm bacım nerdesin canım iyimisin??? inşallah iyisindir :26::18:
ayy ben o çataldan cok korkuyorummm daha hiç yatmadım aboww :18: senın bebısının gelısımıde ne guzel ıyıymıs masallah o yuzden sıgmıyodur o yavrumbizimkilerin arasında 4 gun var ama benım bebek zayıf dıe doguyo ıcıme daha gtmedım yaa merak edıyorum :/ adak adayınca Allah kolaylık verırmıs olurmus derler ada canım hayırlısıylada kavusup adagmızı yerıne getırelım ayy ne mutlu olurum yaa
![]()
yamisy deli mi canim senin kayinvalide o ne bicim laflar oyle insan caninin canina oyle laflar edermi ki birde anne hamile en hassas donem allah islah etsin ne denirki cok kizdim benimkilerinde yardimlari falan olmaz beklememde ama yeminle hamileyken tacsiz kraliceyim evcek ilgi gosterirler hele esimle kayinpeder almadiklari misir puskulu kalmisdi benhamileykenhatta onu bile espiri niyetinde demistim nerden dedim kayinpeder gitmis aktara oda demis zararli hamilelerde cok canin cekti diye aldim azicik annen kaynatsin suyundan ic
ayyyy aklima ne gelirse aliyorlardi agzimdan cikacan herseyi aninda aliyorlardi valla dunyanin en mutlu gacisi hissetmistim kendimi
cok ayip ya o nedemek su kadar yasar su kadar yasamaz tobe hasa allahmisin sen tovbe tovbe yarabbim dengesiz ya sinirlerim bozuldu allah yardimcin olsun dogur tosuncugu
sanirim kilo almadin ondan bebek sagliksiz zannediyor bende 3.cude 6 kilo aldim 4 kilo zaten bebek dogdu
niye benimkidemi yasamadi valla kocaman cocuk gibiydi gorenler sasirdi hatta hormonlumu kiz bu dediler yok organik dedim annesi organik beslendi demistim
diyetisyene gittim kan sorunu icin oda ne yiyecem ne yemicem derken kiloda almadim fazla
aynen canım kadın 1 doguruyo erkek 9onlar sadece bızım yasadıklarımıza sahıtler ellerındende bısey gelmeyınce gercekten dua etmekten baska carelerı yok. ayrıca cokkk sıcakk burası dayanamıyorummmmmm oturdum kaldım
![]()