Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Kizlar bugun bebisi gormeye gittim fakat gorunmedi biraz moralim bozuldu tabi ama normal oldugunu da biliyorum 7+0 bugun dr 6+1 gibi duruyor dedi haftaya gorunur simdilik bir problem görünmüyor dedi Allah ima sukurler olsun kanamam da yok ama yinede moralim bozuldu
ee bi sorun yoksa neden canini siktinki anlamadim evet bebegin daha kucuk o yuzden goremezsin insallah bi dahakine gorursun
cokmu kanıyo canım gecmıs olsun. bı doktora götür bakalım belkı bı kılcak damarı fılan catlamıstır. benımde 3 sene once cok burnum kanıyodu damarım catlamıs yakmıslardı gecmısti. sıkma canını.
hadı artık senın dogumu beklıyoruz :emir_bebek: :)

hosgeldin canim ne ya kizimin birnu bes dakika kaniyo duruyo yaklasik uc saat sonra falan tekrar kaniyo yarin gidicez bakalim ne olacak benim korkum gecen burnuna kaucuk sokmustuda cikarttirmistikya hastanede acaba diyorum yine ole biseymi koydu insallah ole degildirr sen neler yapiyon bakalim bebek nasil gectimi mizmizlanmasii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar bu arada kk nin yeni uygulamasi cikmis gogle play storede hemde turkce ve cok guzel calisiyo yamis ve diger isteyenlere haber veriym dedim

ee bi sorun yoksa neden canini siktinki anlamadim evet bebegin daha kucuk o yuzden goremezsin insallah bi dahakine gorursun

hosgeldin canim ne ya kizimin birnu bes dakika kaniyo duruyo yaklasik uc saat sonra falan tekrar kaniyo yarin gidicez bakalim ne olacak benim korkum gecen burnuna kaucuk sokmustuda cikarttirmistikya hastanede acaba diyorum yine ole biseymi koydu insallah ole degildirr sen neler yapiyon bakalim bebek nasil gectimi mizmizlanmasii

inşallah öyle bısey yapmamıstır tatlım ya. haberım yoktu kaucuk olayından gecmıs olsun.
napıyım bende ugrasıp gıdıyorum bebiş halsız ona moralım bozuldu hergun oynuyodu el ayak durmuyodu bugun hep yattı bişey mı oldu acaba :14:

inşallah öyle bısey yapmamıstır tatlım ya. haberım yoktu kaucuk olayından gecmıs olsun.
napıyım bende ugrasıp gıdıyorum bebiş halsız ona moralım bozuldu hergun oynuyodu el ayak durmuyodu bugun hep yattı bişey mı oldu acaba :14:

gecenlerde iki ay kadar oluyo kizimin agiz kokusu var birde coktandir genzi tikali diye doktora goturdum oda beni genzinde et olabilir diye kbb ye yolladi orada burnuna bi baktiki doktor bisey var sonra cikardi makasla mille falan megerse kaucuk koymus burnuna doktor cekti bi ustumuz basimiz hep kan oldu enfeksiyon yapmis artik burnunun icini ondan da agzi kokuyormus megerse doktor dediki ne zamandir bole dedi.bende dedim bi aydan fazladir var burun tikanikligi doktor dediki teee o zamandan.koymus ama farketmemissiniz dedi insallah yine oyle bisey yapmamistir
senin.oglan halsizdir belki canim yada cani sikiliyordur ondan ole yatiyordur merak etme iyi dusun iyi olsun insallah;);)

mrb kizlar ben geldim sonunda ya hu......netim yeni oldu da....bu arada dorukta suhendana gittik ve ilgisinden cok memnun kaldik...yanliz bebegimi suyu azalmis cok gerginim hep panik halimdeyim .....en kisa ozetim bu yani......daha okuyamadim sizler napiosunuz...

mrb kizlar ben geldim sonunda ya hu......netim yeni oldu da....bu arada dorukta suhendana gittik ve ilgisinden cok memnun kaldik...yanliz bebegimi suyu azalmis cok gerginim hep panik halimdeyim .....en kisa ozetim bu yani......daha okuyamadim sizler napiosunuz...

hosgeldim canim panik yapma bol su ic suyun artar netin.oldumu sonunda yazindan da belli oluyo zatenn :):)

GALAXY S NOTE tarafindan gonderildi

hosgeldim canim panik yapma bol su ic suyun artar netin.oldumu sonunda yazindan da belli oluyo zatenn :):)

hosbulduk tatlim yaaaa.....ufff sonunda oldu netim sorma yaaa....seni altin da nie galaks note dan yazio falan dio ki ?

hosbulduk tatlim yaaaa.....ufff sonunda oldu netim sorma yaaa....seni altin da nie galaks note dan yazio falan dio ki ?

ben telden giriiyorum canim ondan ben gogle play storeden kadinlar kulubu uygulamasini indirdim eskisi gibi degil bu cok guzel calisiyo ustelik turkce cok isime yaradi benim o yuzden ole yaziyo yazinin sonunda

ben telden giriiyorum canim ondan ben gogle play storeden kadinlar kulubu uygulamasini indirdim eskisi gibi degil bu cok guzel calisiyo ustelik turkce cok isime yaradi benim o yuzden ole yaziyo yazinin sonunda

bende telden giriyorum ama turkce yani hersey...dur bi bakim nasilmis album yapilio mu ordan...

ama once kk uygulamasini teline indirmen lazim indirdinmii

indirmedim hayatim cunku ipad notebok falan dio kapsayan modellere falan.....bu mobil uygulamasindan da memnunum ben ama sadece album olusturamiyorum ona deli oluyorum bilende yok olusturmayi heralde.....

indirmedim hayatim cunku ipad notebok falan dio kapsayan modellere falan.....bu mobil uygulamasindan da memnunum ben ama sadece album olusturamiyorum ona deli oluyorum bilende yok olusturmayi heralde.....

bilmiyorum bende nasil oluyo album isi telefondan yapmadim hic

kızçelerim ben geldimmmmmmmmmmmmmm
uyku tutmadı demeyecem oğlan uyumadığından burdayım
emsin hoppala yatak planlıyorum tabi uyursa paşam
cuma günü aşımız vardı ondan mıdır nedir bir huysuz bir huysuz
sürekli nazlanıyo
bugün ilk kez oğlanı emzirip bırakıp kaçtım veeee tam 1 saat uyumuşum
karnı tok , uyuyo olan oğlanı iki kişi 1 saat anca durdurmuşlar
gelip uyandırdılar beni annesi seni istiyo bu diye
lalem az kaldı tatlım yaaa, hayırlıısıyla kurtarırsın umarım
bişey soracam tatlım dikiş yerlerinde ağrı var mı?
merak ettim de sezeryandan sonra hamilelik o sezeryandan etkilenir mi ki

kızçelerim ben geldimmmmmmmmmmmmmm
uyku tutmadı demeyecem oğlan uyumadığından burdayım
emsin hoppala yatak planlıyorum tabi uyursa paşam
cuma günü aşımız vardı ondan mıdır nedir bir huysuz bir huysuz
sürekli nazlanıyo
bugün ilk kez oğlanı emzirip bırakıp kaçtım veeee tam 1 saat uyumuşum
karnı tok , uyuyo olan oğlanı iki kişi 1 saat anca durdurmuşlar
gelip uyandırdılar beni annesi seni istiyo bu diye
lalem az kaldı tatlım yaaa, hayırlıısıyla kurtarırsın umarım
bişey soracam tatlım dikiş yerlerinde ağrı var mı?
merak ettim de sezeryandan sonra hamilelik o sezeryandan etkilenir mi ki

hosgeldin kuzum evet asidan dolayida yatmiyo olabilir senin oglan evet canim az kaldi oglumu kucagima almama yok canim dikis yerlerimde hic bi sikintim yok ama belden vurulan ignenin yeri cok felaket agriyo bu acinin uzerine nasil ikinci igneyi olacam hic bilmiyorum valla:confused::confused:

hosgeldin kuzum evet asidan dolayida yatmiyo olabilir senin oglan evet canim az kaldi oglumu kucagima almama yok canim dikis yerlerimde hic bi sikintim yok ama belden vurulan ignenin yeri cok felaket agriyo bu acinin uzerine nasil ikinci igneyi olacam hic bilmiyorum valla:confused::confused:

genel anestezi al o zaman tatlım
bende belden iğne oldum, benim de böyle olur mu yaaa korktum şimdi

genel anestezi al o zaman tatlım
bende belden iğne oldum, benim de böyle olur mu yaaa korktum şimdi

bende genel dusunuyorum ama doktoruma sormadim henuz cumartesi kontrolum var dur bakalim sorayim bi ne diyecek evet kizcem maaesef gebeligin son aylarinda yaaa bel agrisi yapiyo o igne daha bazi insanlarin dikis yerleride cok aciyorda bende dikis agrisi yok allahtan bel agrisi yetiyoda artiyo cunkuu

Back
X