sonunda gelebildim.okuyabıldıgım zamanlarda oldu ama son hafta okuyamadım hıc .mevlüt telaşına kapıldım tek başımayım bılıyosunuz yardım edenım yok.
önce yaparım zannettım butun evı dagıttım temızlıge basladım ama cınar ıyıce huysuzlandı o savas alanının ıcınde cınarla bı basıma aglamaktan sınırden geberdım.inanın pcyı acmak teli alıpta annemi bile arayamadım.eşim kadın tutayım desede inat ettım laf olur dıye:26:
son 1 hafta zaten yusuf yusuf ederken yetıstım ama ömrümden ömür gitti.
çınarın adağı vardı mevlütte pilav la onu dagıtayım dedım.ama oda sayılmıyormus çünkü annem babam kaynanam babam yani 1.derece akrabaların yememesi gerekmiş
ben sadece ben ve eşimin ev hanesin yemiycegını bılıyodum çevremdekılerde oyle bılıyodu ee tabı mevluute eşim ve benım dısında herkes yedı.bi hoca var tanıdık eti sordu anlattım olmaz dedi sayılmaz sonra eşim 2 hocaya daha sordu ama olmuyomus kısmet şimdi bu hafta sonu adağı tekrarlıycaz.rabbım inş diğerinide kabul etmiştir nediyelim 
lalem kuzum nasılsın canbonlarım az kaldı oglusunu kucagına almana
önce yaparım zannettım butun evı dagıttım temızlıge basladım ama cınar ıyıce huysuzlandı o savas alanının ıcınde cınarla bı basıma aglamaktan sınırden geberdım.inanın pcyı acmak teli alıpta annemi bile arayamadım.eşim kadın tutayım desede inat ettım laf olur dıye:26:
son 1 hafta zaten yusuf yusuf ederken yetıstım ama ömrümden ömür gitti.

çınarın adağı vardı mevlütte pilav la onu dagıtayım dedım.ama oda sayılmıyormus çünkü annem babam kaynanam babam yani 1.derece akrabaların yememesi gerekmiş

lalem kuzum nasılsın canbonlarım az kaldı oglusunu kucagına almana