Stresli zamanlar

bahar delisi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2022
37
9
6
22
Benim niye hiç yüzüm gulmuyo Bütlere kalcam gibi 8 tane dersten 4 tane bütünleme off ne aileden yana yüzüm güldü ne de okul hayatı hep stres sıkıntı ... Mezun olsan iş bulma stresi hep stresle mi geçecek ya

Benim niye hiç yüzüm gulmuyo Bütlere kalcam gibi 8 tane dersten 4 tane bütünleme off ne aileden yana yüzüm güldü ne de okul hayatı hep stres sıkıntı ... Mezun olsan iş bulma stresi hep stresle mi geçecek ya
Ben 8 dersten 8'nede büte kalıyordum. Dönemim bile uzadı matematik fizik kimya genetikten. Malesef tek yolu ders çalışmak, çalışmak. Böyle düşündükçe daha da daraltirsin kendini bende çok biktigim oluyordu. Matematik dersini 6. Yılda verdim mesela küfür ede ede ağlaya aglaya. Bitiyor bir yerden sonra....

Ben 8 dersten 8'nede büte kalıyordum. Dönemim bile uzadı matematik fizik kimya genetikten. Malesef tek yolu ders çalışmak, çalışmak. Böyle düşündükçe daha da daraltirsin kendini bende çok biktigim oluyordu. Matematik dersini 6. Yılda verdim mesela küfür ede ede ağlaya aglaya. Bitiyor bir yerden sonra....
Bölümümüz neydi cidden çok zor ya

Öğrencilik en güzel zamanlar, sonrası daha zor. Bence dersinize çalışın ailesel başka sorumluluklarınız da olsa aslında sizi bağlayan asıl sorumluluğunuz dersleriniz olmalı. Çalışana bile hayat çok zorken çalışmayana neler olur kimbilir.

Hiç merak etmeyin panik olmadan bir program oluşturup derslere çalışırsanız hiç bütünüz kalmaz benim De ilk sene 8 dersten bütüm vardı ve bizde tek dersten kalsanız sınıfta kalıyordunuz 8 ini de vermiştim. Oturun bir planlama yapın elinizden geleni yapın hiçbir şey sizden sağlığınızdan kıymetli değil bugün değilse yarın herkes her şekilde mezun oluyor canınızı sıkmayın.

Back
X