Stress :( bebek 1-2 hafta geride

alittlebutterfly

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2021
15
4
16
selam hanımlar,

Geçen cuma tekrar kontrole gittim,
doktorun bebeğin göbek bölgesi 2 hafta geriden geldiğini söyledi. Çok canım sıkıldı... 😢

O gün 23 hafta 5 gündüm
Bebeğin kilosu : 607 gram
Göbek çevresi : 175,3 mm

Çok sıkıntılı durum mu 😔? çok korkuyorum bir şey olur diye

selam hanımlar,

Geçen cuma tekrar kontrole gittim,
doktorun bebeğin göbek bölgesi 2 hafta geriden geldiğini söyledi. Çok canım sıkıldı... 😢

O gün 23 hafta 5 gündüm
Bebeğin kilosu : 607 gram
Göbek çevresi : 175,3 mm

Çok sıkıntılı durum mu 😔? çok korkuyorum bir şey olur diye
Dopler çekim yapmaları lazım kan akımı kontrol edilsin stres yapma protein ağırlıklı beslen şekerinnyoksa limon damlat suyuna bazen bu ultrasonlar yanlış tahmin ediyor ne kadar az stres okadar huzurlu bebek sağlıkla gelsin inşallah tansiyonu nu da takip etmeyi unutma

Dopler çekim yapmaları lazım kan akımı kontrol edilsin stres yapma protein ağırlıklı beslen şekerinnyoksa limon damlat suyuna bazen bu ultrasonlar yanlış tahmin ediyor ne kadar az stres okadar huzurlu bebek sağlıkla gelsin inşallah tansiyonu nu da takip etmeyi unutma
Haftaya dopler çekim yapacaklar.
Tansıyonum cuma günü 100/60 çıktı

Haftaya dopler çekim yapacaklar.
Tansıyonum cuma günü 100/60 çıktı
Hayırlısı olsun hep sol yan yat kki kan akımı düzgün gitsin ve karnının üstüne fazla abanma otururken arkana nir yastık destekle inşallah bişey yoktur en önemlisi stres yapma zor evet ama hamilelikte en büyük etken sağlıkla gelsin kaşar peyniri yumurta süt haftada 1 balık hayırlı haberlerle gel inşallh

Back
X