- 11 Mayıs 2018
- 87
- 105
- 8
Oo seninki sağlam kaynanalardanmış.Olan oldu artık yapacak bir şey yok.Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.Herkes kendi işine baksın.Yani saygiszlik yapmismiyimdr bilmioyorum.
Ama ewet eve almadim.
Kendi evini kapatip.
Esiyle yani kp ile bana yerlesmek istedi kabul etmedim.
Kndi evi koydeydi.
Vay efndim.
Sen kimsin sehirde oturacaksin ben koyde dedi.
Bizim yasadigimiz sehrin bir ilcesine taşindi.
Bunuda millete bizi eve almadi napalim bizde buraya gldik dedi.
Kv olmus Allah rahmet eylesin
Digerlerine de yuz verme
Merhaba ..de gec.
Konusan konussun
Onlar kim ki sinirini bozuyorsun?
En iyi kaynana ölü kaynanadır bile dedirtmiyorlar. Rahmetlinin hatırası bile sorun demek
Eşinin ailesi ile çok yakın ilişkiler içerisinde olmana gerek yok anladığım kadarıyla.Artik sana karşı herkesi orgutleyen ,dedi kodunu yapan kişi ölmüş ama ikinci dalga manipülasyon devam ediyor?Şöyle bir bak ailesinde ki huyunu varıs bıraktığı kişi kim?Muhtemelen yeni kaynanan odur.O orgutluyordur aileyi.Simdi yapacağın şey bir karar vermek.Ya o kişi üstünden yuruteceksin hınç alma operasyonunu ya da en başında dediğim gibi ne iyi olacaksın ne de kotu.
İşte doğrucu davutluk kadar bana itici gelen birşey olamaz. Kendi doğrularının davutluğunu yapıyorsun sana doğru gelen bana doğru gelmek zorunda değil ben öyle uygun görmüşüm senin davutluğuna başlarım diye dalıyorum böyle yapanlara.Aslinda esimde babamda oyle diyor.
Ama yapamiyorum.
Biraz dogrucu davutluğum var yani biraz değil baya fazla
İşte doğrucu davutluk kadar bana itici gelen birşey olamaz. Kendi doğrularının davutluğunu yapıyorsun sana doğru gelen bana doğru gelmek zorunda değil ben öyle uygun görmüşüm senin davutluğuna başlarım diye dalıyorum böyle yapanlara.
Biraz geçinmeye Gönlünüz olsun davutluk yapıp da itici olmayın, kv vefat etti ama biz birbirimizi severdik saygıda asla kusur etmedim sis onunla benim arama girmeyin diye kestirip atın.
Senin vicdanın rahatsa gerisi önemli değil. Ya kayınvaliden gibi onlara her şeye tamam dersin ya da lafını söylersin biter gider. Sanırım böyle bi ailede her türlü sen kötü olursun.
Amaann, yarın onlar da ölecekler, bizde.. Boşver.. Acıları yenidir belki.. He de geç.. Eşin bu seferde ölmüş anamın ardından öyle böyle yapıyorsun demesin..
Ya kusura bakmayın buraya çok güldümÇok ückegatciydi Allah rahmet eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?