Stresten başim agridi.Kv grumce kayin eş hepsi burda

Oo seninki sağlam kaynanalardanmış.Olan oldu artık yapacak bir şey yok.Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.Herkes kendi işine baksın.
 
Eşinin ailesi ile çok yakın ilişkiler içerisinde olmana gerek yok anladığım kadarıyla.Artik sana karşı herkesi orgutleyen ,dedi kodunu yapan kişi ölmüş ama ikinci dalga manipülasyon devam ediyor?Şöyle bir bak ailesinde ki huyunu varıs bıraktığı kişi kim?Muhtemelen yeni kaynanan odur.O orgutluyordur aileyi.Simdi yapacağın şey bir karar vermek.Ya o kişi üstünden yuruteceksin hınç alma operasyonunu ya da en başında dediğim gibi ne iyi olacaksın ne de kotu.
 



Sezgiler ve dusuncenize bayildim.
Cok dogru soylediniz cunku .
Görumcem zehiri var ilk once bi sorun yoktu bu zehirledi herkesi.
Ona nasil dawranicam bilmiyorum
 
Aslinda esimde babamda oyle diyor.
Ama yapamiyorum.
Biraz dogrucu davutluğum var yani biraz değil baya fazla
İşte doğrucu davutluk kadar bana itici gelen birşey olamaz. Kendi doğrularının davutluğunu yapıyorsun sana doğru gelen bana doğru gelmek zorunda değil ben öyle uygun görmüşüm senin davutluğuna başlarım diye dalıyorum böyle yapanlara.
Biraz geçinmeye Gönlünüz olsun davutluk yapıp da itici olmayın, kv vefat etti ama biz birbirimizi severdik saygıda asla kusur etmedim sis onunla benim arama girmeyin diye kestirip atın.
 



Dogrucu davutluktan kastim illaha bnim dediğim dogru ben hakliyim ben ben ben degilim asla keske biraz oyle olsaydim.
Sadece onlarin tavir yaptigini gorunce bende tavir yapiyorum sucsuz oldugumu bildigim icin alttan almiyorum ve bu hallerine kinlenip yuzlerini bile gormek istemedigim icin stres oliyorum.
Yani haksizliga dur dedim icin dogrucu davut terimini kullandim.
Belki alttan alsam.
Zorla yamanacak kadar yuzsuz olsam boyke olmuyacak
 
mesafenizi koruyun hatta arttırın. dikkate alınıp kafaya takılcak insanlar değillermiş bence
 
1 senelik evliyim aklınca kv kp ve görümce beni dışlıyorlar. Akıllarınca değil aslında bildiğin dışlıyorlar kocamı da dolduruyorlar üstüne hiçbir şey yapmıyorum. Kocam eve gelip kavga mı çıkarıyor bende gidiyorum Sudan sebebe bir kavga çıkarıyorum. Yüzlerine de görmüyorum. Emin’im beni gördüklerinde ah canım çok seviyoruz seni deyip sarılılacaklar. Biraz yürekleri varsa yüzüme yaparlar. Sallama kimseyi.
 
Stres yapacak bir durum yok gecmis gecmiste kaldi artik. Size konu acmaya calisirlarsa asla cevap vermeyin orali olmayin sonra da havadan sudan normal muhabbetlerle gecsin ozel bir sey anlatmayin dedikodu yapacak bir sey bulamaz malzeme vermeyin.
 
Çok şükür kurtulmuşsun.oteki tarafta pişman olmuştur rahmetli.valla ben olsam diğerleriyle de görüşmem.ama sanırım böyle bi şansın yok.
 
Bastan boyle bi adamla evlenmen cok hataymis kv degil bir seytanmis resmen
 
Senin vicdanın rahatsa gerisi önemli değil. Ya kayınvaliden gibi onlara her şeye tamam dersin ya da lafını söylersin biter gider. Sanırım böyle bi ailede her türlü sen kötü olursun.
 
Senin vicdanın rahatsa gerisi önemli değil. Ya kayınvaliden gibi onlara her şeye tamam dersin ya da lafını söylersin biter gider. Sanırım böyle bi ailede her türlü sen kötü olursun.


Aynen oyle bir karalama politikasiyla karsi karsiyayim ilk gunden beri.
Naparsam yaranamiyorum gerckten
 
Amaann, yarın onlar da ölecekler, bizde.. Boşver.. Acıları yenidir belki.. He de geç.. Eşin bu seferde ölmüş anamın ardından öyle böyle yapıyorsun demesin..
 
Maalesef akraba iliskilerinde herkes herkesin arkasindan konusuyor. Konusacak bir sey illa buluyorlar. Sonra da yine yuzyuze bakiliyor... Bana gore yanlis ama kimseyi degistiremiyoruz maalesef. Akraba diye de sirtimizi donemiyoruz, mecbur gorusulecek gerektigi zaman. Zaten hergun gormek de gerekmiyor. Biraz idare etmek gerekiyor yani, yapacak bir sey yok.

Buarada da size her laf tasiyana inanmayin. Ayse oyle soyledi der, aslinda kendi oyle soyluyordur. Dedim ki, dedi ki muhabbetine fazla guvenmemek lazim.
 
Geçmiş gitmiş artik. Kim ne derse desin. Zaten nedense öldükten sonra değerli olur anneleri. Bosverin kendi hayatınıza bakın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…