M melis1978 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Nisan 2007 796 167 123 47 14 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi melis1978 #1 Esimin anlayissizligi tartisma kavgalar yuzunden bebegim %90 dusmus .esimden nefret ediyorum.ondan bi parca tasimakta guzel gelmiyor artikk.hayatta en cok istedigi sey bir bebekti 1.5 aylik hamileligim boyunca bana yapmadigini birakmadi.ondaki nasil bi psikolojiiii sinirden kendimi yiyorummm
Esimin anlayissizligi tartisma kavgalar yuzunden bebegim %90 dusmus .esimden nefret ediyorum.ondan bi parca tasimakta guzel gelmiyor artikk.hayatta en cok istedigi sey bir bebekti 1.5 aylik hamileligim boyunca bana yapmadigini birakmadi.ondaki nasil bi psikolojiiii sinirden kendimi yiyorummm
Deruchette Guru Kayıtlı Üye 14 Mart 2013 8.149 4.113 448 14 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi melis1978 #2 belki de böylesi daha iyidir üzülme, boşanmayı düşünüyor musun melis1978 .!.: Esimin anlayissizligi tartisma kavgalar yuzunden bebegim %90 dusmus .esimden nefret ediyorum.ondan bi parca tasimakta guzel gelmiyor artikk.hayatta en cok istedigi sey bir bebekti 1.5 aylik hamileligim boyunca bana yapmadigini birakmadi.ondaki nasil bi psikolojiiii sinirden kendimi yiyorummm Genişletmek için tıkla...
belki de böylesi daha iyidir üzülme, boşanmayı düşünüyor musun melis1978 .!.: Esimin anlayissizligi tartisma kavgalar yuzunden bebegim %90 dusmus .esimden nefret ediyorum.ondan bi parca tasimakta guzel gelmiyor artikk.hayatta en cok istedigi sey bir bebekti 1.5 aylik hamileligim boyunca bana yapmadigini birakmadi.ondaki nasil bi psikolojiiii sinirden kendimi yiyorummm Genişletmek için tıkla...