Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar stresten sac dokulur mu?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Sonya111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
4
0
1
26
  • Merhaba.ben yeni katildim) 2ay once sinavim vardi. Cok gerilmişdim. 1ay once de doktor trombosit hastaligindan şuphelendiyi icin kan tahlili istedi.her şey normal cikti.ama yine gerilmişdim.beni olum korkusu sarmıştı.şimdilerde de geceler uyuyamiyorum, saclarim dokulmeye başladı.resimdeki tararken cikan sacim ((onceler 1tel bile duşmuyordu (sebebi stress ola bilir mi?ne yapmam gerek?(

Canım emin ol stres bence en büyük etkenlerden biri :/ ben de iki ay büyük stres ve üzüntü yaşamıştım hiç dökülmediği kadar çok saçım dökülmüştü o zamanlar resimde gösterdiğinde bence korkulacak kadar çok değil ama şampuanını değiştirebilirsin - bitkisel şampuanlarla- ya da bakım için yağlar var onları deneyebilirsin

At şampuanu kullaniyorum 1yıldır.yazda biraz ara verdim pantene kullandim.galiba o zaman başladı.ama yeniden kullanmama ragmen durmadi. Stresle de baş edemiyorum (.sitede cok bakım var hangisini kullanicagima karar veremedim(

Stres her şeyin düşmanı malesef tabiki saçımıza da etkisi kötü. Öncelikle yediklerine dikkat etmelisin günlük su miktarını alıp fındık badem ceviz kuru üzüm ciğer et tüketimine ağırlık verebilirsiniz. Aktardan alacağınız yağlarla(badem hint hindistan cevizi yağı vs) da desteklerseniz umarım çare olur .:)

Cok teşekkür ederim.yarından itibaren demeye başlarım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…