benim iki hamileligimde de bu donemde baslamistiCanim iyide bulanti bu haftada baslamazki??? Bi 8 haftalik olmalik lazim
Bu şekilde stres yaptığınız sürece adet olmanız çok zor. Test yapmışsınız zaten negatif çıkmış. Gecikmeniz hem haptan hem de stresten oluyor. Rahatlatmaya çalışın kendinizi, kafanızı dağıtacak şeyler yapın.
Stresten gibi sanki.test yapmışsınız.istemiyorsaniz inşallah yoktur.iki çocuk tam karar
Ertesi gün hapı almışsınız ayrıca testte negatif çıkmış. Hamile değilsiniz yani rahat bir nefes alın bence
Nasil test kullaniyosun.. ben normal test yapmistim 3. De sonra gidip clearblue test aldik ondada pozitif cikinca artik hamileyim demistim. Eger gebeysen cikmasi gerekirdi bence adetin gecmis cunkubenim iki hamileligimde de bu donemde baslamisti
normal cizgili testNasil test kullaniyosun.. ben normal test yapmistim 3. De sonra gidip clearblue test aldik ondada pozitif cikinca artik hamileyim demistim. Eger gebeysen cikmasi gerekirdi bence adetin gecmis cunku
Kan testi ver o zaman cnm.. bence bulantin psikolojik bu haftada olmaz bulanti filannormal cizgili test
Stresden mideniz bulanıyor.Stresden ve haplardan adetiniz gecikti.Derin bi nefes alın ve düşünmeyin.Bence hamile değilsiniz .Allah bilir tabiki ama içime öyle doğdu.Zaten testlerde negatif çıkmış.Ayrıca 3 çocuklada 5 çocuklada boşanan var.Allah yuvanıza huzur saygı sevgi mutluluk versin.2 hafta once iliskiden sonra kondomun yirtildigini farkettik.
ovulasyon gunumu(tahmini) 4-5 gun gecmisti, yine de ertesi gun hapi kullandim 13-14 saat sonra.
2-3 gun geciktim belki haptandir dedim yine de test yaptim negatif cikti.
simdi de midem bulanmaya basladi, psikolojiktir diye kendimi avutmaya calisiyorum ama olmuyor. ikide bir kilotumu kontrol ediyorum adet olmus muyum diye.
kan testi yaptirma imkanim yok.
kesinlikle cocuk dusunmuyorum
uyuyamiyorum Allah isteyenlere versin. benim 4 ve 6 yasinda iki cocugum var zaten. tam rahatlamaya baslamisken ne yapacagim olursa?
evliligim de inisli cikisli, cocuk gelirse zaten toparlanmaz, bosanmak istesem 3 cocukla kendim hic yapamam.
dua eder misiniz? gerci bunun bi duasi var midir?
allahim yardim et..
O testlerin yanıldığını hiç duymadımnormal cizgili test
2 hafta once iliskiden sonra kondomun yirtildigini farkettik.
ovulasyon gunumu(tahmini) 4-5 gun gecmisti, yine de ertesi gun hapi kullandim 13-14 saat sonra.
2-3 gun geciktim belki haptandir dedim yine de test yaptim negatif cikti.
simdi de midem bulanmaya basladi, psikolojiktir diye kendimi avutmaya calisiyorum ama olmuyor. ikide bir kilotumu kontrol ediyorum adet olmus muyum diye.
kan testi yaptirma imkanim yok.
kesinlikle cocuk dusunmuyorum
uyuyamiyorum Allah isteyenlere versin. benim 4 ve 6 yasinda iki cocugum var zaten. tam rahatlamaya baslamisken ne yapacagim olursa?
evliligim de inisli cikisli, cocuk gelirse zaten toparlanmaz, bosanmak istesem 3 cocukla kendim hic yapamam.
dua eder misiniz? gerci bunun bi duasi var midir?
allahim yardim et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?