stresten uyuyamiyorum

cogunlukla bisey hissetmiyorum, arada kramp oluyor hah adet geldi diyorum bisey yok.
bi de ara ara midem bulaniyor hafif hafif
sen tupleri baglatacaktin en son, vaz mi gectin?
kan testi yapamiyorsan biraz daha bekleyeceksin,
cok stresli bir durum,
ama stres yaptikca da regl olamayacaksin da,
pof,
insallah hemen regl olursun
ya ameliyat olacaktim o zaman yaptiracaktim daha ameliyat olmadim.

Ertesi gün hapı kullanıp adetinizin düzeninde devam edeceğini ummuyorsunuz ya? O haplar zaten adet döngüsünü bozar genelde ve 6 ay sürebilir düzene girmesi.
10 yil icinde bu 3. kullanisim. ilk ikisinde normaldi adet dongum.
Aile sağlığı merkezlerinde kanda gebelik testi yapılıyor. Orda baktırsanıza
malesef yurtdisindayim, sadece idrar testi yapiyorlar 10 haftaya kadar.

O ertesi gün hapıda adeti geciktiriyor galiba . Hayatımda bir kere içtim 18 gün sarkmıştı . Bin tane test yaptım hep negatif çıkmıştı . Tam doktordan randevu aldım bu ne iş diye , o gün regl olmuştum . Belki ondandır gecikmesi . Ben doktora sormayı unutmuştum ama burda okuduklarındam anladım adeti geciktirici özelliği olduğunu. Sizde bir doktora sorun

İyi olmayan bir evlilik ve devam eden beraberlik, bunda kalmazsanız bile emin olun bir gün hamile kalacaksınız

2 çocuk doğurmuşsun bunu bilmememen beni hayrete düşürdü. Kesinlikle hamile olamazsın. Ertesi gün hapı net sonuç verir.

Yoktur merak etme ertesi gün hapı gecikme yapıo bizzat yaşadım 10 gün geciktim bende çok korkup hep test yaptım negatif zaten o testler doğru çıkıyor boşuna stres yapma yani

13 14 saat sonra ertesi gün kullanmış olmasaydınız evet korkun diyecektim ama kullanmışsınız da. Bu haplar öyle ki aldığınız gibi kanamayı başlatadabilir bir sonraki döngünüzü geciktiredebilir. Hormonlarınızla resmen oynar yani. Ben sanmıyorum bişey olsun. Ama dediğim gibi ihtimal her zaman ihtimaldir riske atmayın. Psikolojik ben de çok hissettiğim oldu öyle. Ağzımın tadının bile değiştiğini hissettiğim oldu. Stres yapmayın bir sıkıntı yok gibi ama yine ihmal etmeyin.

Benim regl olmak üzereyken midem bulanır ara ara.
Hap da almışsınız, stres yapmanıza gerek yok bence.

kan testi neden yaptırmıyorsun? zaten ertesi gün hapı oldukça kuvvetli bir şey hem haptan hem stresten gecikmeniz normal.e test de negatif çıkmış

evliliğiniz iyi değil ama kondom yırtılıyor:) maşallah diyim:))
hamile değilsiniz rahat olun.

İyi olmayan bir evlilik ve devam eden beraberlik, bunda kalmazsanız bile emin olun bir gün hamile kalacaksınız

iyi veya kotu, devam eden bi evlilik var ortada, karakter uyusmazligi disinda asiri bi problem de yok, niye cinsellik devam etmesin?
konuyu illa farkli tarafindan yorumlayanlar olacak.

bugun yine yaptim test yine negatif.
adet gelene kadar teste devam edicem muhtemelen

kan testi yaptirabilecegim bir yer yok. elimi kolumu sallayarak hastaneye gidemem. ozel klinik falan da cok cok uzak. yurtdisindayim.

2 çocuk doğurmuşsun bunu bilmememen beni hayrete düşürdü. Kesinlikle hamile olamazsın. Ertesi gün hapı net sonuç verir.
hapin kendi prospektusunde yaziyor 12 saatten sonra %85 gebeligi onler diye. yani %15 lik bir risk var. ayrica yabanci forumlara baktim gebe kalanlar olmus.

ella zaten hormon düzenini bozan bi ilaç yani adet gecikmesi gayet normal. kaldı ki ovulasyon günü de değilmiş.
prezervatif yırtmayı başaran bünyeye de bravo diyorum.

Selam kızlar, ertesi gün haplarının adet düzenini bozan bir hormon bombası olduğudoğru değil aslında. Alınan ertesi gün hapının içerisindeki hormon, sadece kullanıldığı dönemde adet gününü değiştiriyor ve sonrasında eski düzeninize dönüyorsunuz. Erteis gün hapları vücut tarafından iyi tolere edilmekte aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…