- 11 Mart 2013
- 33.559
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.753
- 798
- 32
Çıkarmak daha zor ya takmak daha kolayTakarken ki o göze ıslaklık değmesi filan korkutuyor. Çıkarmayı başardım. Takmayı da başarsam tamamdır takamayınca hiç yapamıycan zannediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkarmak daha zor ya takmak daha kolayTakarken ki o göze ıslaklık değmesi filan korkutuyor. Çıkarmayı başardım. Takmayı da başarsam tamamdır takamayınca hiç yapamıycan zannediyorum
Aslında bana da öyle geliyor. Göze girince kırptığımda zaten yerini buluyor çıkartmak daha zordu ama bir anda oluyor uğraşınca da. Doktor zor taktı diye korktum ama takmayı da bir anda yapabilirim umarımÇıkarmak daha zor ya takmak daha kolay
Başkası zaten zor takar çok normal şuan benim önüme otursanız size lens takamam meselaAslında bana da öyle geliyor. Göze girince kırptığımda zaten yerini buluyor çıkartmak daha zordu ama bir anda oluyor uğraşınca da. Doktor zor taktı diye korktum ama takmayı da bir anda yapabilirim umarım
Ben de çok zorlandım. Takamayınca uykum vardı diye uğraşmadım çok. Yarın sabah sakin kafayla tekrar deniycem. Bir de görüntü net ama kafam bulanık gibi değişik oluyor. O da mı ilk olmasıyla ilgili10 yıldır lens kullanıyorum 5 saniyede takar çıkarırım ama ilk kullandığımda oturup ağlamıştım ben yapamıyorum diye
Doktorun gözlerime taktığı lens iyiydi. 15 günlük deneme lensi verdi. Ondan alıcamBirde marka denemek lazım bir marka kullanıyordum arkadaşım önermişti memnundu bir süre kullandım ama tam rahat değildim . Sonra başka bir marka denedim oooo dünya varmış oldum çok rahat ettim kişiden kişiye göre değişir o
İlk gün arkadaşımla 15 dk gözüme takmaya çalışmıştık 15 senedir kullanıyorum o kadar diyeyim. Gözünüzü kocaman açın. orta parmağı üst kirpiklere, yüzük parmağı ise alt kirpiklere bastırın. o esnada diğer elinizin işaret parmağınızın ucuna getirmiş olduğunuz lensi gözünüze yerleştirin ve hafif oynatın işlem tamamSon zamanlarda lens kullanmak istiyordum ama hep erteliyordum. Bu hafta randevu alıp gittim. Oradaki asistan doktor göz numarama göre deneme lensi taktı gözlerime. Takarken gözlerimi kırpıyordum refleks olarak. Sen kullanamazsın ki bu şekilde dedi bana lensi takarken. Ben de "istiyorum,yapıcam bir şekilde" dedim.Takması da 2 dakika filan sürdü oysaki. Benim için ilk sonuçta o kadar da olsun.
Sonra lensler gözümde eve geldim batma vs olmadı çok şükür. Birkaç saat sonra çıkardım lensleri 10-15 dakikada, lens kullanan kuzenimin taktikleriyle. Birkaç saat sonra da tekrar takmayı deneyeyim dedim ama takamadım. Takmak daha kolaydır diye düşünmüştüm ama göze bir şey girme kısmı mı zor anlamadım. Takamayınca moralim çok bozuldu. Doktorun takamazsın dediği aklıma geldi(göz yapısından değil kendi kişisel görüşü bu arada) Bir şekilde yapıcam ama bugün bu durumlar aşırı yordu beni. Takmaya da alışır mıyım , lens kullanan arkadaşlar nasıl alıştınız ?
Gözlerimi o kadar açmak zorluyor beni zaten. Gözüme sağ köşeden koysam da olur mu. Yani en sola bakarken lensi sağ köşeden taksam.İlk gün arkadaşımla 15 dk gözüme takmaya çalışmıştık 15 senedir kullanıyorum o kadar diyeyim. Gözünüzü kocaman açın. orta parmağı üst kirpiklere, yüzük parmağı ise alt kirpiklere bastırın. o esnada diğer elinizin işaret parmağınızın ucuna getirmiş olduğunuz lensi gözünüze yerleştirin ve hafif oynatın işlem tamam
evet kesinlikle görmediğin için göz açıp kapatma refleksi azalır açık gözünle de lense değil aksi yöne bakınca şak diye takabilirsin. hatta bir zaman sonra alışınca çıkarmak daha zor geliyor.Tek gözümü kapatarak deneme taktiği iyi gelecek galiba. Şimdi denedim tek gözüm kapalıyken diğerine dokunmayı. Daha az refleks oluyor tüm refleksi diğer gözü kapatmaya verdiğim için. De
Deneyeceğim bu yöntemle tekrar. Takmak çıkarmaktan daha kolay sanmıştım ama gözüme lensin ıslaklığı değince bir tuhaf oluyorum
20 yıldır lens kullanıyorum. Ilk basta cok zor olur denedıkce alısırsın . Youtubede vıdeoları izle ve dene illakı takarsın. 15 yasındakı kızımada aldım oda ılk yapamadı,şimdi takıyor
Neredeyse 10 senedir lens kullanıyorum. İlk başlarda çok vaktimi alıyordu ama alıştıkça 1 dakikamı bile almamaya başladı tabii lens kullanacaksanız eğer hijyene çok dikkat etmeniz lazım.
lensleriniz hangi marka acaba rahat bir lens arıyorum hep batma oluyor bende10 yıldır lens kullanıyorum 5 saniyede takar çıkarırım ama ilk kullandığımda oturup ağlamıştım ben yapamıyorum diye
Benim 20 senedir nıght and daylensleriniz hangi marka acaba rahat bir lens arıyorum hep batma oluyor bende
Ben uğraşıp yapamayınca stres oluyorum bırakıyorum denemeyi. Pes etmiycem amaaDemin ilk defa kendim taktım kızlar, hiç korkmayın, 3 dk bile sürmedi. Gözlerimi ellerimle açtım hem de gözlerimi büyüttüm bereltme gibi. Göz bebeklerimi kaş ortasına doğru bakarak aksi yönde aşağı köşe kısımda lensi takmaya çalıştım. Ve takarken parmağımı çekmeden alt göz kapağımı kırparak lensi göze aldım. Önemli olan kırpmamaya çalışmak galiba, içimden 5e kadar saymadan kırpmayacağım dedim.
Dün de çıkardım, o da kısa sürdü ama takmak daha kolay geldi. Galiba Yanlış çıkardım. Tüy çıkarır gibi en kenarına getirdim öyle çıkardım ama çıkarınca lensler katlandı. Umarım böyle bozmam lensi.