Merhaba. Ben Turkiyenin en zor hukuk fakultelerinin birinde okuyorum. Ve tek basimayim sehirdisinda. Bu ayrintidan neden bahsettigimi yazinin sonunda soyleyecegim.
Gecen donem vize doneminde yanagimda kocaman bir sey cikti. Bunu takip eden aylarda aynisindan iki uc tane daha cikti. Ben once hep sivilce dedim.. ama sonra gittigim bir dermatolog ciban bunlar dedi. O gunden beri
benim psikolojim berbat.
İnternette cibanla ilgili seyleri okuyup durdum. Neden yayilir vs.. yillarca bunlardan ceken insanlar varmis. Okudukca sinirlerim bozuldu cunku o insanlar gibi koltuksltimda kasigimda bacagimda degildi benimki yuzumde cikiyordu. Ve hepsi kocaman izler birakiyordu.Ogunden beri 5 dermatolog gezdim. Bunlardan sadece birisi ciban dedi. Digerlerine inatla sordum. Ciban mi akne mi? Akne dediler. Tahlil istedim direttim gerek yok dediler.
Bir tanesi bozuldu ve ben teshisimden eminim diye sinirlendi.
Ben hangi teshise inanacagimi sasirmisken, dun bi baktim kasigimda, tam bacakla birlestigi yerde bir ciban. Soka girdim.
Annem beni rahatlatmaya calisiyor, hepsi stresten diyor. Sizce stresten cikar mi bunlar? Derslerin zorlugundan yalnizliktan uzuntuden cikar mi? Akne mi, ciban mi her neyse..
Bunu yasayan bana yardimci olabilecek insanlar varsa o kadar mutlu olurum ki.
Zaten finaller yaklastigi icin acayip stresliyim. arti bir de yuzumun bu haline takiliyorum ve her gun agliyorum. Erkek arkadasimla bulusamiyorum sirf bu yuzden.. ben bu durumu nasil cozecegim
SİZE BİR DOKTOR İSMİ VERECEĞİM. CİLDİYE UZMANI ŞEHRİYAR NAZARİ. KESİNLİKLE GİDİN. BENİM DOKTORUMDU BİR ZAMANLAR. ADAM CİLT İLE İLGİLİ HER DERDE DEVA. NETTEN ARAŞTIRIN. GEÇMİŞ OLSUN.