• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stv' dekı hayat dersı programı hakkında goruslerınız...

benim gördüğüm stv de sırlar dünyasını seyretmiştik bi kere ordaki olayın aynısını bi gün kanl gezerken gördüm ve srlar dünyasındaki konunun aynısıydı belki ben yanılıyorum ama inandırıcı deil

o kanalı ben pek izlemiyorum son zamanlarda zaten o tür kanallara karşı bir tepkim oluştu
dinimizi kullandıklarını düşünüyorum o yüzden o kanalı ve o kanal gibi olan her türlü yayınları kapıyorum izlemiyorum...

aynen kelimesi kelimesine katılıyorum..
.....:delphin:

gerçek olabiir önceleri izliyodum şimdi ara sıra gerçe olmasa psikolog olmazdı dimi

düzmece bariz belli..
izlemiyorum..
o ve onun yan kuruluşu olan din sömürüsü yapan kanalları izlemiyoruız hatta sıra diziliminde en gerilere attık...

Ayna programı hariç pek bakmıyorum ..:kedi:
Yumurcak tv yi daha çok izliyorum:delphin:

düzmece bariz belli..
izlemiyorum..
o ve onun yan kuruluşu olan din sömürüsü yapan kanalları izlemiyoruız hatta sıra diziliminde en gerilere attık...

bizde aynısını yaptık izlemiyoruz.ama çevremde izleyen ve inanan çok insan var...

sömürüden başka birşey değil...:kızgın:

hayat dersi programını kim sunuyor önce ona bakın sonra düzmece olduğunu düşünün derim. gerçek yaşamlar onlar belki haberlere konu olmamışlar ama gerçekler. aslında her ailenin programları izleyip ders alması gerekiyor. annesi yüzünden eşini ezenler, üvey annelerinden dayak yiyenler. bunalrın hepsi yalanmı peki. dört duvar arasında ne yaşanılıyor hangimiz biliyor. keşke benim kaynanamıda böyle çekseler rezil olsa herkese. dışarda canım cicim aman bir kibarlar bir kibarlar görümcemle ikliside. ama çocuklarına resmen köpek gibi davranıyorlar hep üzüyorlar. hakaretler küfürler havada uçuşuyor.
insanlarlar dışarıdan göründüğü gibi olmuyorlar hele bazıları çok güzel oyun oynuyorlar.

annemin favori programıdelikafadulden-tatlicadiarzu-mirmirmirmir
allahım,birde kadın ağlıyo onları izliyo,anne gerçek oyuncu değiller diyorum,olurmu gizli kamera ile çekiyolar die:delphin:
ben hiç izlemedim baştan sona,ama 1-2 dakika bakmama rağmen ruhuma fenalıklar geldibenneyaptımki
haberleri izlemek yeterli,bol bol hayat dersi olaylar canlı canlı çıkıyo zaten..artık bana hiç bir şey şaşırtıcı gelmediği için
sır kapısını izliyodum stv de:kedi:
eğer çekimleri sır kapısı gibi olsaydı daha iyi olabilirdi..sahte oyuncularla ropörtaj yapıyolar,yok efendim gizli çekimler,(sözde)yakalanınca stüdyoda sorgu(nie yaptın,nie ettin..)bunlar olmasa daha izlenesi bi program olabilirdi bencebuyrunnnnnnnnn

ınsanlara baştan denilir bu olaylardaki kişiler oyuncudur fakat olanlar gerçektir diye.
Ama bunlar sanki olanlarda gerçekmişte bunlar kurtarıcıymış gibi gösteriyorlar kendilerini.
Hiçama Hiç beğenmediğim çok ucuz bir program.
Olaylar gerçekmi değil mi bilmem ama ınsanları kandırmaya endeksli.

ayy bende kayınvalidemi onun gerçek olmadıgına bi türlü inandırmadım..olurmu bahhh gizli gizli çekmişler demiomu bideeeeeeeeeeeee......kayınvalidem ağlıo bide yuh diorum artık düzmeceliğin bölesiii

hayat dersi değilde sırlar dünyası ile büyük buluşmayı izlerdim onlar daha güzeldi

Aslında bu proqRama yaLan qözüyLe bakmamaK önyarqıyLa yakLaşmamak lazım kızLar ...

Bnde başta bu ne ya böyLe bişey oLur mu diyoRdum ama proqramın izLemeye değer kısmı o nasihat eden aDamı dinLemek diye düşünüyoRum çok qüzeL şeyLer söyLüyoR çünKü ...

Kim biLir beLki yanLış yoLda olanlara yahut o duRumun aynısını yaşayan insanLara faydası dokunabiLir .. Olaya bi de o açıDan baKmaK Lazm :kahve:

Program başlarken zaten yazıyor, olaylar gerçek ama kişiler ve görüntüler canlandırmadır diye. Ayrıca ben her gün izleyemiyorum çünkü çalışıyorum bazen izinde olduğumda seyrediyorum. Özellikle Muhammed Bozdağ benim için özeldir. Kitapları çok güzeldir okumunızı tavsiye ederim.

yazıyolarmı canım :uhm:benimde annem izliyo bir defada evde tesadüfen eşim açmıştı izledik
ben ilk izlediğimde herşeyin yapmacık olduğunu anladım çok bariz ortada herşey ama çoğu insan ordaki insanların gerçek hayattan olduğunu sanıyolar annemde dahil buna
programdaki sunucunun konuşmaları çok güzel ve anlamlı ama keşke programda gizli kamera çekimi yapıyoruz falan demeseler a.sböyle yapınca insanları bir nevi kandırmış oluyolar bu nedenle ben hiç izlemiyorum

İnsanlara baştan denilir bu olaylardaki kişiler oyuncudur fakat olanlar gerçektir diye.
Ama bunlar sanki olanlarda gerçekmişte bunlar kurtarıcıymış gibi gösteriyorlar kendilerini.
Hiçama Hiç beğenmediğim çok ucuz bir program.
Olaylar gerçekmi değil mi bilmem ama İnsanları kandırmaya endeksli.

Canım buraya daha önce de yazdım, program başlarken görüntülerin canlandırma olduğu ama olayların gerçek olduğu yazıyor, yani adamlar gerçektir demiyorlar. Olaylar doğru ama canlandırma yapılmış.
Ayrıca programı sunan Muhammet Bozdağ saygı duyduğum bir insandır. Sonsuzluk Yolculuğu isimli kitabını okumanızı şiddetle tavsiye ederim.
Bence herkes için alınacak çok ders vardır bu programda.

bende arasira izliyorum cogu zaman icime fenalik geliyor yasanmisligi olan seyler veya ornekleri
cogu diziler yuh dedittirecek sahnelerle dolu aldatmalar cinsellik bu yonde reyting aliyorlar bizde izliyoruz hemde heycanla o gun gelse diyoruz
ama ben bu programda ders alina bilir oldugunu dusunuyorum

Back
X