Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yine beni uzup aglattin ya ben daha ne diyim sana ! İnsallah seni uzup aglattigin kadar sen uzulup aglarsin.

Yine beni uzup aglattin ya ben daha ne diyim sana ! İnsallah seni uzup aglattigin kadar sen uzulup aglarsin.

Nedense canı gönülden Amin demek geldi içimden.
Sen kimseyi üzüp ağlatmadıysan sevinmelisin. Üzülüp ağlatan taraf üzülmelidir. Sen alacaklı, o vereceklidir çünkü ve her alacaklı muhakkak birgün hakkını alır. Gönlün rahat olsun. Ağlayıp üzüldüğünden daha çok mutlu anların olur İnşaallah.

Buraya yazdığım yorumlardan sonrasında çok sıkılıyorum, "bu nedir yani" diyorum kendi kendime, silesim geliyor hepsini ama olmuyor. Mune hanıma şirinlik yapayım belki tüm mesajlarımı sildiririm diye düşünüyorum ama sonra şirin olmadığımı fark ediyorum. Çok acı.

cok fena hasta oldum ya hepi topu bi yürüyüse gittim bu nedir ya hemen kaptım şifayı

erkek arkadasm askerde ve telını kaptrms cok snrlıydı acaba su an napıo ve benı arasn bı an once dıyorum

Koşulsuz, arkama bakmadan güvenmeye, kendimi birine bırakmaya olan ihtiyacımdan dolayı bazen saçmalıyor ve üzülüyorum...

Acaba rumuzumu mu degistirsem?
Burada bana cevap yazan arkadaslar sevde diye hitap ettikce bir tuhaf oluyorum. Yabanci geliyor. Sevde'nin gercek adimla uzaktan yakindan alakasi yok. Tek bir ortak harf bile yok yav. Iyi rumuz bulmusum zamaninda, hayatta adimi cagristirmiyor valla.
SIkIldim yine. Ama acaba gercek adimi filan mi koysam...

Ya, eşcinsellik konuları açılınca var gücümle yanlış algıları kırmak için yazıyorum sonra konu feyk çıkıyor. Abv ya.

Burda biraz daha takılmaya devam edersem kendimi daha çok sevmemeye başlayacağım galiba, ara vermek lazım.

Bugün olur mu acaba... Allah'ım Seni çok seviyorum, her ne kadar günahkar da olsam Senin Rahmetinden daha fazla değil ya... şeytanın hoşgörüyle aldatmasından da, gazabından da Sana sığınırım. Allah'ım dilerim Senden, sevdiğin kullarından olurum.

kocacimmm benimm cok özledim seni ve cok seviyorum cabuk gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…