Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Aynı ben gibi dedim,güvendim adam ayran gönüllü çıktı ya dahada kimseyi kendim gibi görmem,kalbimi dahada kolay açmam artık :/

Uyumak istiyorum ya ama gram yok.
Uykunun benle bi sorunu var sanirim gel konusalim valla kizmicam orta yolu bulalim.

Burda bazı yorumları okuyunca isyan ediyorum, üzülüyorum, umudumu yitiriyorum. Sitenin çoğunluğunun milliyetçi-muhafazakar olduğu gerçeğini unutuyorum çünkü...
Birkaç aylığına buradan uzaklaşıp umudumu tekrar yeşertsem iyi olacak sanırım.

Offf INSALLAH yeni yil saglikli huzurlu mutlu rahat gelir oyle diliyorum

Mezhebi genis bir aileye..ortama geldigim icin cok pismanim. Bulabildigim eski sevgililerimden bir kaciyla kanka olacagim. Icimdeki kini ancak bu cozer.

Her akşam bir görev veriyorum kendime
Doğum günü olana dek bir hazırlığı elemek gibi
Dün kitap ayraçlarını süsledim, bitti
Bu akşam lavanta sarmalısın Çökkürge

Hicbir ise yaramiyorum. Resmen kendime aciyorum su an. Ne faydam var su uzerinde yasadigim dunyaya. Hep kendimi dusunuyorum, benim isteklerim, benim yasamim diye diye omur tuketiyorum. Anlasilmiyorum da. Anlasilacak gibi se degilki dusuncelerim. Her seyi en ince ayrintisina kadar dusunuyorum. Neden 'aman bosver' diyerek umursamamazlik yapmiyorum. Ne kendime ne cevreme faydam var. Insan kendine bile zulumse .. Bilmiyorum hic iyi degilim.

söylemek istediklerimi suratlarına bağıra çagıra söyleyip kapıyı çekip defolup gidesim geçiyor...
eyy aşk sen nelere kadirsin :)

Rabbime sükürler olsun bana yıllardır hayalini kurduğum evliliği 2015 yılında nasip etti

2016 yılında da yavrumuza kavuşmak nasip olur inşaAllah

Haydi 2016 Haziran gelsin

Yarın çok güzel bi yeni yıl olacakkk =))
Yeni aldığım siyah mini elbisemi giyerim , kırmızı stilettolarım, kırmızı ruj simsiyah dalga dalga uzun saçlarım =)
Seninle dans etmek , eğlenmek , içmek , sarılmak , kokunu hissetmek herşeye bedel

şuan aklımdan sana mesaj yazmak geliyor ama yazmayacağım 00.00 itibari ile 3.gün bugün yazmayışımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…