Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

off sıkıldım yarabbim. ne olur bugün görüştüğüm iş olsun allahım ne olursun yalvarıyorum sana.adaklar adadım

Oysa klima etkili panna cotta'nın içimi ferahlatması gerekiyordu.

Bu akşamdan itibaren sigarayı bırakıyorum .
Çok arada kahveyle canım isterse içerim .
Zırt pırt içer oldum artık

Aklımdan geçen tek şey şuan aöf sınavları. İnşaAllah herkes yüksek notlar alır sınavda, ben de dahil olarak. Amin.

Çok pis özledim ya. Bi bütün halinde ama tek tek. Günlerdir kendimi oyalamak için okumadigim yazı kalmadı. Ne fayda. Hic mi azalmaz. Kesik kesik nefes alıyorum ve korkuyorum..

:) hamilesin sanırımm :) Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinn :)
ayy valla gece gece acıkmak fena dert :) Unutalım biz onları en iyisii

Evet canim hamileyim ...hamilelik öncesi rejim yaptim 3 ayda 12 kilo verdim ama simdi gene 15 kilo aldim ...nefret ediyorum su kilolardan ama cok aciktim kalkip tost mu yapsam acaba diye dusunuyorum

Evet canim hamileyim ...hamilelik öncesi rejim yaptim 3 ayda 12 kilo verdim ama simdi gene 15 kilo aldim ...nefret ediyorum su kilolardan ama cok aciktim kalkip tost mu yapsam acaba diye dusunuyorum

bi lokma ekmek peynir ye bir bardakda süt iç bastırır cnm bende dayanamayıp dediğim gibi yaptmm . bende çok aldm bende nefret ediyorum cidden kilo vermek zor Allah yardımcımızz olsunnn

Sevmediğim insanları rüyamda görmesem ne güzel olur.

Birazdan uyucam ne olur artık ruyama girmesin ya uyumaya çekinir oldum zaten kavusamiyorum zaten özlüyorum bi de rüyalar offf ki ne offf

Rabbim sen büyüksün.. Yardım et bana, art niyetli insanlardan koru...
Doğru kararlar almamı, kendime daima yetebilmemi sağla..
Ama yine de dileğim, bana güvenebileceğim iyi niyetli insanlar, dostlar, hayat arkadaşı nasip eyle Rabbim. En azından bir tane nefes alabileceğim insan istiyorum şu dünyada...

Yine aynı hatayı yaptım, güler yüze aldandım.
Az yapıyorum ama yapıyorum işte, bu güvenme isteği, denemeleri beni yakıyor bazen, eşek kafam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…