Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Nereye gitmek istediğime, nerden başlayacağıma karar veremedim gitti. İçimden hiç bir yer gelmiyor ki. Kendimi ortada kalmış gibi hissediyorum.

Anne derdin ne benimle, yine sarasın geldi anlaşılan..
Yahu ben seni suçlamıyorum niye her şeyi bu kadar üzerine alınıyorsun bir de gereksiz yere karşı atağa geçiyorsun. Ama sende böyle yapıyorsun ama sen de şöyle yapıyorsun vs alakasız benim söylediğimle. İnatla sen haklısın...

Gerizekalı pislik bir kadın var is yerinde. Yüzüne karşı pislik kalmak Allah belanı versin desem desemmmm

Başıma felaket bi ağrı girdi
Nazar mı oldum ki

Çok sevesim var birini, ama o biri yok...

Ben sana kıyamam ki ya.
Senin sıkıntın varken ben nasıl güleyim
Bu hale getirenleri Allah bildiği gibi yapsın..

Neden üzenler mutlu oluyor ??
Beni uzdu mahfetti ustune hic beklemeden baskasiyla evlendi ve simdi mutluluk poxlari veriyor bu revami yani??

Gerçekten bir arayıp iyiyim diyecek kadar bile mi vaktin yoktu
Ne kadar telaşlandim hic mi umursamadın
Ya seni çok seviyorum ama sende bazen garip davranıyorsun

Adam gibi bir şey bulamıyorum şu çarşı pazarda arkadaş.
Eskiden ne güzel kalın kalın hırkalar vardı, şimdi yok olan da palto fiyatına yaklaşıyor neredeyse.
Bir de şu bb krem temizleyicisinin kabını büyütmeleri lazım bence, ne kadar çabuk bitiyor. Zaten benim için nadir işe yarayan, sivilce vs çıkartmayan şeylerden biri.

çekip gitsem bu şehirden onunla aynı şehirde bile yaşamıyorken niye bende bu gitme sevdası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…