Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Gördüğüm rüya beni korkuttu.
Hayra çıkar inşallah.

101 yılımız... 18 Mart Çanakkale ve Şehitleri Anma Günü.

Sinirlerim cok bozuk. Ihtiyacim olan sey sevgi. Ben askla yasayan bi insanim. Hayatimda ask olmazsa tam olarak mutlu olamiyorum. Ve simdi hayatimda sen varken islerin bu kadar boktan gidiyor olmasina katlanamiyorum. Huzursuzum. Surekli kafamda deli sorular. 3 senenin sonunda tamam mi devam mi hesaplari. Deger mi degmez mi sorulari. O kadar yorgun hissediyorum ki kendimi.. Sen peki? Rahatsiz dahi oluyor musun acaba? Olsan sende benim gibi olurdun. Halbuki sen hayatinda bir cok degisiklik yaptin. Onceliklerini degistirdin. Simdi seninle bir saat sonar bulusacagiz. Inanamiyorum biliyor musun?Her an mesaj cekip, acil isim cikti gelemiyorum falan diyeceksin diye bekliyorum. Cunku o kadar alistirdin ki beni o mesgul hallerine. Nefret etmeye basladim herseyden. Icimdeki o kucuk kiz, asla sana kendini bu sekilde hissettirmene izin vermezdi. Senin gelecekten hayallerin bu degildi diyor. Beynimde buyumus olan kiz cocugu da, ya soyle olursa ya boyle olursa diyip duruyor. Ben ne zaman korkularimin hayallerimin onune gectigi zamana eristim? Bu ne zaman oldu? Neden kendime bu kotulugu yaptim ki? Zincirledim kolumu bacagimi. Halbuki o kucuk kiz bunlara pabuc birakmazdi. O kucuk kiz hadi ordan diyip, baska guzelliklere kosmaya baslardi. Peki ben niye duruyorum? O kucuk kiza ihanet etmek olmaz mi bu?

Gecenin karanIığında, güneşin ışığında, suyun damIasında, seIin coşkusunda kimi yanımdaşın kimi rüyamda ama hep akIımdaşın sakin unutma. Şafak;227

Beni artık yormayın
Daha fazla sormayın
Vardır elbet bildiğim
Boşuna uğraşmayın
Biraz sinirliymişim
Bişey beğenmezmişim
Evden hiç çıkmazmışım
İki laf etmezmişim çünkü
Gulyabaniyim ben
Çok yabaniyim ben

Acaba bu ay olabilir mi derken..yine olmadi.. olmayacagini bile bile neden umut ediyorum ki... allahim..benle ilgili planini cok merak ediyorum.. acaba cocugun olmayacak mi...yalniz mi yaşlanacagiz..yaşlaninca kim bakar bize.. yigenlerimiz mi... cocuk kismet etmeyeceksen..lutfen yaşlilikta bile bizi kimseye muhtac etme... saglikli bir ihtiyarlik ver.. huzurlu mutlu saglikli yaşlanalim

Rabbim ülkemize dirlik düzenlik ver
Kardesligimizi bozmaya çalışan Teroristlere fırsat verme
Kazdığı kuyulara kendileri düşsün inşallah!!!
Amin

YAHU YARDIM EDİN ARTIKKKK BEN NASIL KONU AÇABİLİM ACABA ????

Hissediyorsun anlıyorsun ama anlatamıyorsun. Delirmelik! Bir de inkar edilmiyor mu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…