Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Şuan aklımdan ne geçiyor.

--
? Niye aklımdan bişey geçmiyo yaa.

Saatlerce konuşasım birilerine bir şeyler anlatasım var
Yine erkenden uyuyacağım galiba,iyilesemiyorum

Asıl ben teşekür ederim kadınlar kulübte üye olmak çok güzel burda dertleşmek ve dikitlerimiz de yardımcı olmak bilgi edinmek sizin sayenizdede oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah uyandığımda pişman olacağımı bile bile uyumuyorum.
Bunu her gün yaşıyorum
Kavgam kendimle

Çok fazla reklam var bu sayfada onun için girmek bile istemiyorum reklamdan yazilari okuyamiyorum

Kadinlar Kulubu olunca erkek yonetici bile beklemiyordum aslinda. Ama teknik bilgi destegi vs. icin erkek eli gerekli galiba. Kk'nin hikayesini kuruluşunu bilmiyorum ama hem bekarligimda evlenme hazirliginda hem simdi evliligimde ve bebegimde cok faydasini gordum forumun, iyi ki yapmissiniz tesekkur ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oğlucum uyansan da accık oynasak senle, inanılmaz özlüyorum gün içinde seni... Bi haftasonumuz var... Biliyorum sen de beni çok çok özlüyorsun sana bunu yaşattığım için çok özür dilerim ama inan bana durumları toparlayınca işten çıkıp sadece seninle vakit geçiricem...

diğerleri pembe gözlükleriyle müthiş şeyler yaşadıklarına inansın bakalım.
uyumak güzeldir. cahillik=mutluluk.
çok fazla kötü şey gördüm. artık herhangi bir insan gibi olmam imkansız.
görünenlerin ardındaki pis gerçekleri biliyorum.

O kadar anlayışlı ıyı insansınızkı .....
Benim en kotu gunlerıme ılac oldu KK....
Derdımı kiminle Nasıl paylaşırdım bilemiyorum..
Kah güldüm,kah ağladım kah düşündüm....
Asıl ben teşekkür edıyorum..
Önce sıze sonra tüm KK ya...
Sayenızde guvenebılecegım bır sitem KK var..

Ben size teşekkür ederim , iyi ki varsınız, iyi ki. Bu siteyi yaratmışsiniz. Her başim sıkıştığinda kk- da soluğu alıyorum. Derdime derman arıyorum burda. KK üyesi olmak çok güzel. Iyi ki varsınız

Bizler teşekkür ederiz bu kadar faydalı bilgilere ulaşabilmemizi sağladığınız için..

Ne olacak benim bu halim? Neden bu kadar takik bi insanim ben? Uyumak istiyorum. Prensim gelince opsun, uyandirsin beni, o zamana kadar bu yalnizligi uyuyarak gecirmek istiyorum

b... vardıda asık oldun.. hayat erkeklerle sosyal arkadas kıvamında takılınca güzel...

diyaloga girmek ilişki kurmak çok zor hatta imkansız bir ey değil mi senin için ? Bir de başka bir şirktete yonetici olarak gidebilecegini soyluyorsun. sen bu halinle başka insanları nasıl yoneteceksin ? senin lafının üzerinde söz soylesem bu senin için kavga sebebi, tartımak için fırsat, haklı çıkığ üste çıkmak için mkemmel bir fırsat. olmadık şeylere sinirlenmek, küsmek.
Gıcık insanlar olabilir ama sen aynı ortamda durulması çok zor bir insansın.
Ve yine, Allah'ım hayatımın şu anki hali için sana hamdediyorum. Çevremde kimse kalmadı, ama çok huzurluyum yahu.
Hazır yazmaya başlamışken, sürprizli yakışıklıyı çook özledigimi de yazayım. insanın her aşık oldugunda 17 yaşına dönmesi ne kadar güzel bir şey. Sevmek, hayran olmak, heyecanlanmak, beklemek, umut etmek, hayal etmek... hatta hayal kırıklıgına ugramak bile güzel. sevmeyi severiz :)

Uyumak istiyorum artık
Uyuyamıyorum
Keşke uyuyabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…