Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Su anda aklimdan teyzelerimi arayip onlara kizmak içimden gelen herseyi söylemek istiyorum cok kizgin ve kirginim onlara

Ah anne olunca anneler anlasiliyor allah onlari eksik etmesin yanimizdan
AHH ASLINDA ANNE DEĞİLİM AMA BU ARALAR ÇOK FECİ BİR KAYBETME KORKUSU VAR.YAKLAŞIK 2 HAFTADIR SÜREKLİ ANNEM VE BABAMI RÜYAMDA KAYBEDİYORUM.SABAH AĞLAMA KRİZLERİYLE UYANIYORUM.

Allah korusun canim ruyalarini iyiye yorki iyi olsun bizde derler ki ruyada ölmüş olarak gordugun kisinin ömrü uzarmis tabi rabbimiz bilir allah ömür versin onlara

Kıyamet kopsun artık, insanoğlu savaş çıkarmaktan , ezmekten mutsuz etmekten, güç hırs ego ... Yoruldum mutsuz insanları görmekten , mutsuz çocukları görmekten bir hiç uğruna ölenleri görmekten... Kıyamet kopsun ki Yaratıcıya kavuşalım...

Kk gerçekten 1 tane.başka yok.taklidini bile becerememisler, olmamış.hep ol sen, hiç gitme hayatımızdan kk

Kadın mutlu oldukça güzelleşirmiş
Yüzüm gülüyor , çok şükür elim yüzüm düzgün , sağlıklıyım , sevgilimle mutluyumm
Hayat çok güzel

Gerçekten düşünmekten yoruldum,iç savaş veriyorum kendimle resmen
Bakalım neler olacak...
Neyse çalışmaya devam

Ben tesekkür ederim yeni arkadaslar edindim merak ettigim seyleri ögrendim iyiki varsiniz

gecikmelide olsa yazman istedim..çok duygulandım seviyorum burayı aklınıza emeğinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…