Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

19 yaşındayım ve eve mahkum bir kızım . isteklerim ve hayallerimden vazgeçtim çünkü babam ne derse o olmak zorunda . artık kendimden de vazgeçtim .

O kadar sıkıldım ki şu şehirden, insanlardan, yaşantımdan, mecbur olduklarımdan... Başımı alıp gidesim var.

daha kendi canım kanım dediklerim bu günlerde bana sırtlarını dönüyorlarsa acaba ele karışınca neler yaşayacağım nolur sanki kendi egolarınızı bana bıraksanız da destek olsanız

Şu an beşiğinde uyuyan minicik oğluma ve bir tutam saçına bakıyorum, iyi ki doğurmuşum diyorum

acaba bu haftasonu alip basimi bi yerlere gitsem mi?

O kadar cok ozledim ki su deniz kum gunes olayini.

Havalarda buz

poff

Ben de çok teşekkür ederim Kazen.. Sizi seviyorum, iyiki varsın kk ailesi..

Ya bu ne
Hicbir şeye yetişemiyorum
Bu gece de sanırım uyuyamayacağım
Zaten bu aralar garip ruh halleri içersindeyim,herkesle kusesim var
Su sıralar keske hayatımda ufacık bir mutluluk kaynağı bulsam da az kafami toplarlasam

ben yaşlanmadan gelsene bebek.

Cok yedim bu ara baya kilo aldim.. Olsun nasilsa calismayabaslayinca hemen vericem. .. Haziranda spora baslarim.. Ohh mis...

Bir bayan olarak güzel biri olmadıgımı biliyorum, çocuk dogurup çirkin neslimi sürdürmeyeyim diyordum ama bu anneyi gördükten sonra hemen çocuk dogurup en azından terbiyeli bir çocuk yetiştirmek istedim.
Bir de çocuk yapmak için de yeterlilik testi gibi bir şey mi olsa artık ? Biz üniversite, yüksek lisans, kariyer diye zaman geçirirken okumamış nesil tavşan gibi çogalıyor.
Afrika'nın şu anki haline bakıp ilerde ülkem orası gibi olmasın, beyin göçü olmasın, ülkede kalıp savaşalım, iyi bir yere haline getirmek için emek sarfedelim diyordum ama bu insanlara bir ülke inşa etmesek de olur. e ne zaman göçüyoruz başka ülkeye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…