Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

iyiki kurulmuş kk şimdilerde çok giremesemde ilk başlarda her dakikam burda dolu dolu geçiyordu ..buluşmalar burdaki canlı sohbetler çok güzeldi..iyiki varsın kk..

bu alışveriş çılgınlığım nereye kadar sürecek

mesaimin bitmesine 1 saat kaldı ama ben hemen cıkıp gitmek istiyorum. 4 bucuk aylık hamileyim bebeğim içerde sıkısıyor gibime geliyor ben butun gun sandalye de oturdugum için

Hayat çok tuhaf ya. Bir anda deli gibi ağlarken bir anda gülebiliyorsun. Hiçbir durum sonsuza dek sürmüyor. Herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Beklentiler... Beklentiler... İnsanı icten ice yiyip bitiriyorlar. Ben erken diye düşünürken bir bakmışız geç kalmışız...

O kadar sinirliyim ki evi terkedip giden kocamın yanına ışınlanıp kı.... tekmelemeyi şiddetle arzuluyorum..

Neden böyle oluyor bilmiyorum ama bi anda çook mutlu kıpır kıpır olup bir anda dünyanın en mutsuz insanı olabiliyorum
İçimi bir hüzün kaplıyor nedensiz.
Bu sıralar hiç iyi değilim depresyona girmeme ramak kaldı
Evleneceğimden dolayı desem, değil çünkü artık evlenmek istiyorum
Of of.... Çok daraldım rabbim sen içimdekini biliyorsun yardım et

nişan yapılacak mekan bakarken tek kriterimin sınırsız çay verecek olması çok da saçma değil bence. çay bu, ben gibi insanlar ona bağlı yaşıyor neticede

Deli gibi üzülmek ağlamak istiyorum. Bu yaşta hayattan böyle bıkmamalıyım ya. Çok şey var ama kelimeler yetmiyor.

Şuan aklımdan bi gün hastaneye gidip hamile olduğumu öğrenip eşime sürpriz yapmak isterdim tabi hayaller

şu an aklimdan ne gectigini tam olarak bilmiyorum. Ne yazacagimi da bilmiyorum fakat icimden durtukleyen, ne olursa olsun yaz da biraz kendine gel diyen bir durtu var. Zaten bir cumleye nokta koyulacak, bir diğeri baslayacak. Cumleler boyle oluyor, peki ya hayatim? Asla hicbir sey boyle olmuyor uzun zamandir. Ruhumda derin izler kaldi, aklimda, kalbimde. Yerle bir oldum.
Çok klişe gibi de olsa, klişeden uzak bir ağirlikta, ruhumu kanata kanata soyluyorum şunu: artık çıkış yok. Insan kendi beynine, ruhuna bir kez hapsoldugu zaman kurtulamiyor. Ve tekrar soyluyorum, defalarca soyleyecegim ki ;anlamanin ilk belirtisi olme istegidir. Bunu her gun yalvara yalvara istiyorum.

Yarın benim için yeni bir sayfa açılıyor. =)
Bir sürü güzel şeylerin başlangıcına vesile olacak bir sayfa bu.
Şükürler olsun. ^.^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…