Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Saf temiz iyi kalpli diye neden hiç erkeklerden bahsedilmediğini yaşım ilerledikçe daha iyi anladım..

Bugün adet günüm, olmasın diye dua ediyorum. Hadi hayırlısı.

Şu patates soğancılar tam ben miniği uyuttuğum zaman evin önünden bas bas bağırarak geçmek zorundalar mı?
Adamlar ekmeklerinin peşinde tamam, anlamaya çalışıyorum ama olmuyor ya. Her gün abartmıyorum en az 4-5 kere megafonla taciz edilmemiz haksızlık değil mi? Mışıl mışıl uyuyordu az önce, şuan gözler fal taşı gibi. Bir gün cinnet geçirip balkondan kafalarına patates soğan atacağım o olacak.

Düğün sezonu açıldı
Üzerime giyebilecek bir şeyler bulabilirsem kızımla kınaya ve düğüne gideceğiz
Sen ne giyeceğine karar verdin mi bakimm minnoşum?
Baban makyaj yapmana izin vermiyor ona göre

Neden yapamiyorum ki
Bu artık heyecanı falan çoktan aştı
Bildiğin kafami kaldıramıyorum
Her seferinde bu defa olacak diyorum ama yapamıyorum işte

İnsanlara fazla önem verdiğim için bazen kendimden nefret ediyorum!

Bunaldimmmmmm.....

Sitem etmiyorum, cok sukur yasadiklarima, lakin artik biraz kafam rahatlasin istiyorum.

Gercketen guzel bi tatile oyle cok itiyacim var ki. Sadece cok sevdiklerim yanimda, masmavi sular, up uzun bir plaj, gunes ben.. Ay nasil guzel geliyor kulaga. Ogretmen olsaymisim diyorum. Kaz tatili, kis tatili, kar tatili, tum resmi tatiller..

Oh walla..

Gitmem lazim. bu haftasonu hava guzel olursa, kimse tutamaz evde beniiiiiiiiiii

Kpss nasil geçecek acaba? Hüsran yaşamaktan korkuyorum ama korkunun ecele faydasi da yok...

Yalnız kalmak istiyorumm, keşke siz gitseniz düğüne ben kalsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…