Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Zaten uyku tutmuyor birde bu saatte kahve icersem gozume uyku gelecegi varsada hic gelmez bu sefer de of :)

Namaz kılındı,kk,instagrama falan bakıldı şimdi ikinci posta uyku iyi geceler bana naşasın uyku,naşasın uyumak

Siyaset bölümü aylardır korkunç sıkıcı
Oky ve kadiş yokluğunuz çok hissediliyor. Keşke geri gelseniz...

Sözünü tutmucaktinda neden beni umitlendirdin kalbim kırıldı hemde çok ben yokum

Bebeğime kavuşmaya bu kadar az kalmışken neden kendimi bu kadar mutsuz hissediyorum

Zor değil ki hepii. Ne olur biraz gayret!

Ne olurdu yolda yururken bir anda ici para dolu bi canta bulsaydim? Ve asla hic bi kotuluk gelmeyeseydi basima cantayi buldum diye?

He?

Ne olurdu yaniii?

Hayat sanki dört yanı dikenlerle çevrili bir gül bahçesi...Hep tetikte durmak zorundasın,bir an gözün dalsa hoop bir diken ciziveriyor kalbini.Hep güçlü kalmak gerek çünkü bir anlarlarsa yaralı olduğunu akbaba misali dolanmaya başlıyorlar gökyüzünde.Hayat acımasız,insanlik ise kalbine kadar çamura batmış halde.Korkarım hic bir yağmurla temizlenemeyecek kadar kirli zihinler...

Neden efkarlıyken sigara içer insan? Derdi de dumanıyla uçup gitsin diye mi?

E alırım bi dal.

Devamlı uyumak istiyorum.Kafami zor tutuyorum ayakta.Psikolojim bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…