Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

hayatında hiçbir doğum günü mutlu geçmeyen yegane insan benim galiba..

bundan 9 sene öncesine döndüm bu dinginleştiren şarkıyla..
yürüdüğüm o uzun yollar..
kararmış kokuşmuş yılgınlaşmış zamanlar..
iç acısı,yetersizlik,yokluk,fakirlik..

acı tatlı mutlu mutsuz evhamlı telaşlı nice yıllarım geçti..kalabalıklar içinde yalnızmışım oysa..
gönlüm gönlüne kavuşalı ne kadar da kalabalıklaştım ben..
gönlüm bayram yeri..
aklım başımdan gitsede vicdanım her daim yerinde..
seviyorum seni..
hem de çok seviyorum
bin şükür seni karşıma çıkaran Rabb im e..

ben ne ara bu kadar değiştim..
hayalini bile kuramayacağım bir insan oldum...
bin şükür..
her şey daha güzel olacak evelallah ın izni ile..
bin şükür

Ben yorulmuşum. Gerçekten.
Artık anneme kavuşmak, uyandığımda onu görmek, onun sıcaklığında huzura erişmek istiyorum. Çok özledim ailemi. =(
Bir an evvel bu şehirden gitmeliyim.

Şu an öfkemi kontrol edemiyorum gerçekten edemiyorum bir.yerleri parçalayabilirim. İyi değilim.

Sahurda içtiğim 5 bardak suyu 10 dk içinde vücudumdan atmasam iyi olcak aslında

Suan hayatta yapmis oldugum tum iyiliklerin, iyilik degil "enayilik" olmus oldugunu, insanlarin cig sut emmis varliklar olup, kalkeş olabilceklerini, hayatta kendimden baska hic kimseye guvenmemem gerektigini ve su saaten sonra hic kimseye acimamam gerektigini ogrenmis bulunuyorum.

Bende torpulendim artik. Hadi naşş!!! Bitti sizin saltanatiniz, benim de hos gorun. Artik bende sadece kendimi dusuneyim, sizin de hakkinizdan geleyim de gorun kim yamanmis!

‎- Neden gözün kapalı yürüyorsun?
- Bütün yolları ezberledim
- Ama düşebilirsin
- Bütün düşüşleri de ezberledim.

Offffff!!!! Dağlara çıkasım var. Yalnız kalmak, avazın çıktığı kadar bağırmak, iyice rahatlamak, kocamı parçalamak istiyorum. İnsan böyle rahat, böyle laf ebesi, böyle sinir bozucu davranabilir mi yaa!!!!! Oooof.

Hayatta tecrübelerden edinilen birikimle birlikte ikinci bir şans verilmeli insana... gitmeli geçmişe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…