Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Inan ki aklımdan birsey geçiyor desem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama . Birsey düşünüyorum fakat ne düşündüğüm konusunda kesinlestiremedigim şeyler var . Bi dusunceden diğer dusunceye dalmalar. Belli bi sorunum var fakat onunla beraber dusundugum başka şeylerde var . Ama hangisini dusuneyim ne yapayım bilmiyorum. Bu yüzden sabit dusunme yetimi kaybettim galiba :) böyle başım ağır dersin ya sanki ağrıyan başım değil de bu düşünceler. Allaha Şükür sağlığımız yerinde her azamız sağlam fakat insanogluyuz memnunsuzus kendim için konusayim. En son ne zaman içten guldugumu, güzel bir muhabbet ettiğimi, birseyden keyif aldığımı hatırlamıyorum. Birseyler yapıyorum ama formaliteden is yerini bulsun diye . Sanırım heves değil de o kursakda kalmamış gibi . Halimize yine de şükür allah kötü durumlarda olanlara aç ve açıkta olanlar kim Nerede neye muhtaç ise yardım etsin diyelim

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece gitmek istiyorum.
Uzaklaşabildiğim kadar uzaklaşmak istiyorum.
Kimse bulamasın.
Hiç olmamışım gibi..

Başım çok agriyor ya. Oyle böyle değil geçmiyor iki gundur. Ağrı kesici fayda etmiyor, migren mıdır ne zimbirtisi bu anlamadım. Yaşamak eziyet oldu bana, gözlerimi açmakta zorlaniyorum. Yok mu bunun doğal tedavisi, kafami buzdolabına mi sokayim, tuvalete kafami sokup sifonu mu cekeyim, ne yapayim??

kendmle çelişiyorum farkındayım bunun. bı yanım sabret vardr mevlamn bı bıldıgı dıyo bı yanmda ısyan etmıyo ama olsun artık hayrlı saglıklı bı ewladımz dıyo.. öbur yanmda dıyokı bebegı olanların hayatları dort dortlukmu sankı sorunlar bıtıyormu herkesn ımtıhanı ayrı............ sabır ya rab...... sabır...

Vizyonda tam benlik filmler var.
Aksiyon macera bilim kurgu fantastik.

X men, warcraft, sihirbazlar çetesi , özel kargo, alis harikalar diyarında.

Hepsine gitmek istiyorum

Neyse ki kaptan amerikaya gittik de içimde kalmadi

Hepsi çok güzel keske benim olsalar

iyiki var burası iyiki varsınız canım arkadaşlarım

Aşırı acıktım.
Daha 3 saat var.

Oysa ki sahurda gayet güzel doymuştum. Çok yediğim için acıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…