Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

son aylarda macera peşinde gezerken yaşadıklarım çok saçmaydı. eski, monoton hayatımdan vazgeçmesem de olurdu, bu maceralar bana hiç bir şey katmadı. aksine salak saçma bir dostlugu da silmiş oldu.

Bu saate kadar uyuyamamak..
hayallere devam belki bigun gerçek olur

Allah rızası için, varsa az biraz üzerinizde hakkım ,çocuklarım beni şu mübarek günlerde vs.. kırmayın üzmeyin ....tüm müsliman kardeşlerimin mübarek Ramazan bayramının hayırlara vesile olmasını, yüce Rabbimden diliyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun cümlemizin amin

Son düzenleme:
bir sipariş verdik bayramdan önce gelsin diye daha gelecek yahu

Çok zorladınız beni çok , inanın çok zorlayacağım sizi çok ...

Allahim kafam cok karisik, bi isaret ver yarim et lutfen...
Safligin kurbani olacagim galiba:/

Yaz geliyor. Uğraşacağım bir şeyler için. Boş da olsa uğraşacağım. Kitaplarıma geri döneceğim mesela. Tuvalleri, boyaları elime tekrar geri alacağım. Beni ben yapanları bir bir masaya koyacağım. Masa da masaymış ha!

Tatlı yorgunluk işte bu... gôzlerim kayıyor sahuru yapcaz daha az kestirsemmi ha bide seninle zaman neka hızlı geçiyor yarabbim

Ne büyük dertler varken benimki bir hiç diye düşünsem rahatlarım herhalde.
Her şey beyinde biter neticede.
Biraz sabırlı olayım en iyisi.
İçim kanıyor ama napalım. Yaşanır böyle şeyler ve geçer elbet. Allah'ım nolur yardım et bana. İçimde sıkıntısı kalmasın artık.

Allahım şu forumda en işsiz benim heralde şu saatte ayaktayim

Oyy valla tatilim rezil oldu ya bu güneş alerjisi ne illet bir şeymiş of.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…