Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ayy o kadar güzel bronzlaş çilesini çek sonra da soyul ve iğrenç bir görüntü oluşsun moralim sıfır oldu. Etek, şort giymek bana hayal artık

Bu kadar uzun yolculuklar nasıl geçecek

Bir suru isim vaaaaarrr ama bi okadar uykuuum nasil yapcam ben yaaaauyusam yarin cadilar daha beter ederler eviiii offfff offff

İçimdekileri dan dan söylemediğim sürece hep huzursuz olacağım.
Her şeyi her yerde söyleyemiyorsun olmuyor. Bazen canımı sıkmamak bazen kırmamak huzursuzluk çıkarmamak için.
Sen böyle böyle yaptın/yapıyorsun demek atarlanmak istiyorum ama sırf benim canım sıkılacak benim için yanlış sonuçlar olacak diye sabretmek durumunda kalıyorum!
Ah maneviyatım..
Kendimi bildim bileli yorgunluğu geçmedi.. Alıştı sadece...
Her dönem bir şeylere alışmak zorunda kalıyorum, yanlış olduğunu bile bile yılların inadı bir yerde kırılıyor...
Şimdi ise oyun oynamayı öğreneceğim, level atlayacağım yine... (belki olmaz, gerek kalmaz? pff...)
Gerçekten bir 5-10 yıl sonramı çok merak ediyorum.
Nasıl biri olacağım? Umarım sadece oyun oynamadan öteye gitmem, özüm değişmez..
Ama şunu biliyorum, arada bir geçmiş bana bakıp hüzünleneceğim, gözümden yaş akacak, zorundalıkları hiç sevmemişimdir zaten. Çok önemli meselelerde işe yaramıştır sadece.
Şimdi bile bazen olabiliyorken bu hüzün...
Ah dünya! Hiç güzel değilsin.
İyi olması gereken şeylerin çoğu kötü şimdi...

Ben suanda basimizi ne gibi bir derde soktugumuzu bilmiyorum. Dayanilmaz bi cdkim hissediyorum. Ama peki ya otekiler? Allah im neler yapiyorum?! Sen dogru yoldan ayirma beni Yarabbim. Herseyin en hayirlisini nasip et lutfen Allah'im

Gelecekten korkup geçmişe sığınmak..
Çok yanlış yapıyorum çok.

Dertleşmeye ihtiyacım var ama herkesle değil.

Sanirim biraz haksizsim...ama olsun burnumun dikine gidicem yinede...eski gunlere say

Bugün kim 500 milyar ister de çıkan kız 25 yaşındaysa ben 15 im. (tamamen saç ve giyim tarzıyla alakalı)

Ben ne zaman cok mutlu olacağım? Cok uzak bir ihtimal mi cok yakin mi? bilmiyorum bilemiyorum. Kün fe yekün......

Sevdigim insanların hep yanında durdum onlar ne yaptı
En zor anlarimda beni tek bıraktılar Yooo çok safim ben

Evde boş boş oturmak beni negatif etkiliyor. Üzerimdeki ağırlık gitgide artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…