Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Biz nasıl ev bulacağız ya doğru düzgün ev yok güzel evlerinde kirası yüksek of of ilanlara bakmaktan ezberledim artık ama hala bulamadım

Hiç bir zaman ne olursa olsun hasta bile olsa annemin davranışlarını unutmayacağım.aklimdan bu geciyor..

Görmeseydim iyiydi aslında.Ne kadar unuttum diyorsam da görünce içim sızlamadı değil.Küçücük yer göreceğim ne kadar istemesemde.Zamanla alışırım diye düşünüyorum.

Nerden ev bakıyorsun canım burda herkes yardımcı olur
Bursa Osmangazi de oturuyorum canım Osmangazi - Yıldırım (millet mesken) civarlarına bakıyoruz nişanlımın servisi her yerden geçmiyo ona uydurmaya çalışıyoruz

Bana bir haller oluyor.
Aslında iyi hissediyorum amma istediğim şey değil, şuan ki benden fazla rahat biri olma yolunda ilerliyor gibiyim.
Ama sosyal anlamda iyi..

Allahım kızıyorum kendime doğumdan sonra ne vardı bu kadar yiyecek hamileliğimde almadigim kiloyu doğumdan sonra aldım diyetisyene gittim bugün üçüncü gün açlıktan uyuyamiyorum
ZAYIFLAMAK ISTİYORUM AMAAA

Yine kronik baş ağrılarım başladı. Üç gündür çok mutsuzum, korkuyorum. Saçma sapan bir duygusallık içindeyim.

Olmuyor.. Ama içim gün geçtikçe daha rahat gibi.. Bılmıyorum ya da ben öyle sanıyorum.Hadi hayırlısı..

Beyaz tene aşık ben bronz olmak için her şeyi deniyorum şu an. =D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…