Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ya kendini sen ne sanıyorsun??? Allahım yarabbim,boya kovasına düşmüş gibi makyaj yapıp ağız burun kıvırınca dünya güzelimi oldun sen kız,saçını başını yolasım geldi.Ortaya değil direk söylüyorum

karışık meyve aromalı meyve suyuyla simiti birlikte tüketince ağzıma kırmızı biber tadı geldi.

Dexter'dan bir bölüm daha izlerken, aynı anda saçlarımı düzleştireceğim. :))))

Düşünmekten kafam patlayacak.
Hala çok kararsızım.
Bugün de bitsin. O gün de bitsin.
Umarım sonrasında rahata erebilirim.
Uyumak, güzel rüyalar görmek istiyorum.

zannedersem aptal yerine kondum ve aldım ilacımı hiçç bir şey geçmiyor aklımdan

Son düzenleme:
bilemiyorum ki insallah aklımdaki basıma gelmez
ama ben gercekten onu hic kötülemek istemedım
yani hep iyiligini dusundum
tek derdim yuvasını kurup mutlu olmasıydı zaen belli işte bu sekılde olmuyor.
lutfen Allahım aklıma gelen sey olmasın

bu sitede evlenenler ve çeyizi olanlar fotoğraf ekliyor
çeyiz var, kutuda ama, ev de yok
bari odamın fotoğrafını çekeyim de onu göstereyim bende.

Dış dünyamın salına herkes biner de, iç dünyamın selini kimse bilemez.

Kolay mıdır bir anda herşeyden vazgeçip gitmek, Yoksa herşeye rağmen gitmekten vazgeçip sevmek mi gerek ?

Çok geçmiş olsun Kazen, Allah korumuş, geçirdiğin kazanın daha kötü sonuçlar doğurmamasına çok sevindim, Allah beterinden korusun, seni yakışıklı oğluna ve sevdiklerine bağışlasın İnşaAllah.

Tekrar geçmiş olsun abi Ama yazmıştım biliyorsun bu son olsun bir daha haber vermemezlik edersen papaz oluruz Bu kaçıncı sonradan duyuşum, kuzeninin yüzünü göstermem sana, ne konuştunuz diye sorunca sana ne, aramıza niye giriyorsun diyor, adam senin yüzünden bana ukalalık yapıyor, ağzını burnunu dağıtırım ben bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…