Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

hamımlar bir bloğum var burada isim adres vermenin yasak olduğu söylenmişti.
profilde nergis yazan kısıma blog adresimi eklemek istiyorum ancak olmuyor nasıl değiştirileceğini biliyor musunuz?

hanımlar;
herkes ya çeyizinin ya da evinin fotoğraflarını koyuyor.
çok çok özeniyorum, adlarına mutluluk diliyorum. Darısı başıma vallahi eğer evlenirsem ben de burada bir başlık açıp koyacağım
kısmet.

akşama çok güzel sürprizlerim var size

bakalm beğenecek misiniz

Kafam karıştı;:44::44:

Akşama dersmi var,deprem mi,sürpriz mi:26::26::26:

Bence ban var

Çok fena canım sıkılıyo.. Canım türk kahvesi istiyo ama onu bile yapmaya üşeniyorumm...

Allahım kafam çok karışık..hiçbir işe yetişemiyorum..Açık öğretim okumayı çok kolay sanıyordum..çalışmaya vaktim bile yok..
İki çocuğumun farklı okullarda olmasının beni bukadar yoracağını tahmin etmemiştim..Bide salak gibi oğlumun sınıfının sınıf annesi oldum..iki kat iş..
evde yemek bana bakıyo..temizlik bana bakıyo..buda yetmezmiş gibi yolda gördüğüm yavru kediyi de eve aldım..henüz 20 günlük dedi veteriner buyüzden şırıngayla besliyorum..çişini kakasını ben yaptırıyorum..
İkigündür ev dandini toplamaya fırsatım yok..bayram geliyo yarın ablama gitçem ama bu kediyle nasıl gitçem..oğlum kıskançlıktan yaramazlığının üstüne yaramazlık katıyor..
Arada ders çalışıyım diyorum yok anam benden geçmiş onkere okuyorum anlamıyorum..
Velhasıl Aklımdan nemi geçiyor...imdat geçiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…