Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

evde olsam da uyusam gribim geçse bi diyorum. az kaldı ama zaman çok yavaş geçiyor sanki saatler alındığından beri..

Nasıl bir tip olduğunu görmeyi çok istiyorum. Umarım yeni fotoğraflar eklenir.
Çok merak ettim.

zamanla zevkler nasıl da değişiyor?! Avangard tarzı beğeneceğim aklımın ucundan dahi geçmezdi ...

Bugün daha iyiyim şükür..
ya bak aklıma geldi yine bu bot giyinen kızlar kışın ne giyecekler merak içerisindeyim hani

Ağlamam lazım ama olmuyor. Daha çok slow şarkı dinlemem gerek.

Firuze ölmeliiii
Süleyman hadım olmalıııı
Hürrem hep çok mutlu olmalııı

bugun rezil oldum rezil oldum rezil oldum...keşke zamanı geri alıp o yaptığım aptallığı hiç yapmamış olabilseydim,artık büyüdüm öğretmenim,daha ciddi olmam lazım,herkese şaka yapılmaz hele yeni tanıştığın birine asla yapmamalısın
!

herkes gerizekalı olduğumu düşündü kesin...işe nasıl gitcem ben

askımı özledim ama uykumda var... öle işteee

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok tipsizmişsin sen eski sevgili :/ yeni farkediyorum bunu biliyor musun .
Tenrece kapak olayı çok yakışıyorsunuz birbirinize .
Öğhhhh kusasım geldi bak .
Beter ol ,sürün ,geberle felan sonladırmayacağım cümlemi ,hayret :) çünkü tanrım eninde sonunda çıkartacaktır bir yerden .

Hadi yattım bu sefer.

artik cevremdekilerden nefret etmeye basladim ben sevdiklerime yanlis taraflarini söylerim onlarda üstü kapali lafi sokarlar icimde kötülük yokki patavatsilik yapayim lafi tekrar sokayim hazir cevabim olsun bu huyumdan nefret ediyorum nedense hep aksam yastiga kafami koydugumda söyleyecek söylerim gelyior tabi kim duyar kendilerine bakmazlar adiler icimden küfür geciyor ama onuda bile yakistiramiyorum kendime suc bendeki gülen yüzün insanlarin bazilarinin götü oldugunu sonradan farkediyorum hayatimdan cikarsamda giriyorlar

Sinirlerim bozukk
bu kadar sacma sapan birseyin beni bu kadar sinir etmesine uzmesine nasil izin verebiliyorum? ne hissediyorum acaba? bence ben bu isi tamamen bi ego meselesi haline getirdim ki bu hic saglikli degil!! Salak misin kizim? aptal misin? niye boyle yapiyorsun kendi kendine? Basini dusun yalvariyorum sana. butun o gecirdigin zamani dusun. Ona uzaktan bakip begenmedigin gunleri, bu yanima yakisiyor mu ya, diye dusundugum zamanlari, o kalin gotunu kaldirip hic birsey yapmadigi icin onu cok tembel buldugun zamanlari, ve aptal ilgi alanlarindan hic hoslanmadigin zamanlari dusun. Sen suanda bu isi tamamen hirs ve ego meselesi haline getirdin. lanet et ve uzak dur artik. her zaman onunlayken "baska kismetlerimi kapatiyor, ben bundan iyilerini bulurum" dedigin gunleri ne cabuk unuttun? tr ye giteden 2 hafta once actigin sevgiliye asik olmamak konunu? kizim onu asil sen birakmaliydin! sen salakliginin cezasini cekiosun. hatayi iliskiye devam ederek sen yaptin, simdi de hala onu dusunerek hata yapiosun. birak ya! herkesi sonsuza dek elinde tutucan diye bisey yok bunu o kalin kafana sok! salak

Bu ne be güzelim ne anlatmaya çalıştın... Sabah sabah acaba sisli bir havada mı uyandın. Beynin ne den pu kadar sisli anlama veremedim... Şifreleri çöz ve dosyayı aç ki yardımımız dokunur belki...

Güzel bir omlet yapayım kendime....Önce bir nescafe mi yapsam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…