Malsin kizim sen ! Kac senelik sevgilisini aldatan ,arkasindan is ceviren adam seni mi aldatmayacak ,pehhhh .
Umarim sen de benim yasadiklarimin on katini yasarsin ,pislik .
Karsimda olsaniz,bocek gibi ezerim sizi .keske zamaninda bana yaptiklarinizdan dolayi sizi sikayet etseydim .ah ah nerde bende akil.
sadece ben varım sadece ben....
içimde yaşıyorum acımı , nasıl yapıyorum bilmiyorum ama çok çok çok canım yanınca böyle oluyo içimde saklıyorum konuşmuyorum yorumlamıyorum öylece bekliyorum
kendimle acımla konuşuyorum sadece, ağlamıyorum kesinlikle ağlarsam dahada canım acır biliyorum..
bi yerde durdum ne ileri ne geri adım atıyorum
çok canım yanınca böle oluyorum ben ...
of yemin ederim yas gectikce korkularim artmaya basladi!
ne bu halim ya? eskiden daha hirsli bi insandim.
bu is arama bulma, ozgecmis yazma ne igrenc bi donemmis. su zamana kadar 3 is yerinde calistim, bir kez de gonullu calistim 8 ayligina ama hic biri ozgecmisime yazilcak, bitirdigim bolumle alakali yerler degil! ozgecmisim bombos napicam ben? off
kusum da hasta zaten, bu gece benim odam da mi kalsalar acaba? ama yatakta her dondugumde korkcaklar bende diken ustunde uyuyo gibi olcam butun gece :26:
ya insallah hersey guzel olur. bu kadar stresle bogusmak istemiyorum. insallah cok zengin bi adam bulurum boyle sirketleri olan, gider birinde calisirim da is derdim olmaz bu stres sonunda bana kafayi yedirtti iste bastan belliydi