Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sirkeli bezi alnına ve koltuk altına koyabilirsin.. Hatta sırtına da koysan çok iyi olur.. Ateşin düşmesine sebep oluyor..

Biliyorum canım,ama ateşi 40 dereceye çıktığı için direk Calpol verdim...O dediğin daha düşük dereceli ateşlenmeler için...Soydum bir de........

Son düzenleyen: Moderatör:
ıbufen le calpolu dönüşümlü ver canım

Öyle yapıyorum canım..Sabah ateşi vardı yine,ibufen verdi babamız...Ateşi gayet normal sınırlardaydı...Ama gene yükselmiş,39,9 olmuş...Calpol verip,üzerini soyunca 38 e düştü şimdi ateşi..Grip falan değil ama hafif ishali var..Reflor verdim..Tonsilit olmuş.........

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin...

birkaç gün ateşi ne olursa olsun dönüşümlü vermeye devam et bakalım...4 saat aralıklarla

birkaç gün ateşi ne olursa olsun dönüşümlü vermeye devam et bakalım...4 saat aralıklarla

Öyle yapıyorum canım..Babamız da sağolsun arayıp direktif veriyor..Şöyle yap şunu ver bunu ver diye....:)

Mini etek tartışmasını okuduktan sonra,mini eteklerime yenilerini mi eklesem acaba ... ne de olsa bana çok yakışıyor. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…