Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Nedir bu hırçınlığın sebebi? :26: Başı boşluk mu desem, önemsenmemek mi desem...
Hayır hangi birini desem ben de bilemiyorum... :44:
Sadece çok sıkıldım... Gerçekten sıkıldım.

Esime canim cok sIkILiyor.Ctesi mutlaka doktora gitmesi lazim.Birsekilde ikna etmeliyim.Canim benim,nefesim.Nolur hasta olma sen.Kurban olsun bu can sana.

Nerden çıktı bu grip nerden çıktı bu diş agrısı niye bu baş ağrısı off neresi daha fena karar bile veremiyorum :95:

Üfff dudağımda uçuk çıktı nasıl geçecek ki bu

Neyse kaşlarımı ve saçlarımı daha da koyulaştırmaya kadar verdim artık.

Son düzenleme:
Ey Allah'ım sen büyüksün bana ve arkadaslarıma azim ver amin

İşkence yarın bitiyor.
Artık özgür olacağım.
Uykusuz gecelerimin sonuna geliyorum.

Ve finallere çalışmayı son güne bırakmayacağım.
Vizeler bir derece yapılabiliyor da finallerde de aynı saçmalığı yaparsam b*ku yerim.

Bu adet dönemleri tam bir işkence benim için....Al bir ağrı kesici geçsin demekle de geçmiyor ki......((

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne görgüsüz,hazımsız insanlar var ya rabbim.....

Cidden artık gına geldi............

Son düzenleyen: Moderatör:
Yemeği şimdi mi yapsam, yoksa bugün kahvaltıyla mı geçiştirsek? Off çok üşeniyorum.

Yemeği şimdi mi yapsam, yoksa bugün kahvaltıyla mı geçiştirsek? Off çok üşeniyorum.

2.500 tane ingilizce kelime beni bekliyor

babişim 10.000 kelime biliyor

kendi babam diye demiyorum ben böyle bi kapasite görmedim ya da çok az bilmiyorum,her konuda zehir gibi maşallah diyim de.....

bilmediğin şey yok mu canım babacım senin

Son düzenleme:
başım agrıdı ya.
kk ölüm sebebim olacaksın bir gün

Banyo yapmam lazııım üşenmeden kalkıp yapmam laaazııım artık kalkmaaam laaaazım (son derece melodik )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…