Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

3 umuzde harikaydik,super bir yas pasta oldu
ama askim kabul etmeliyiz ki oglum senden daha iyi mikser tutuyooor

Son düzenleme:
Galiba psikopatın halasıgiller geldi.

bizim hayallerde suya düştü.

En iyi erkek cebinden çikileta kofret lokum cantasından pasta kadayıf baklava vs çıkan erkektir nokta

sen,ben ve yağan yağmurun yağışını göğsünde yatarak izlemek...bir ömür o anı yaşayabilirdim.
devamı pazaraaa

46.dakika lanetine yakalanmak çok kötü....

Ne kadar şanslı olduğumu düşünüyorum....Bazı insanları tanıdıkça kendimi daha çok sevmeye başladım...

Allaha sonsuz şükürler olsun...Kalbini temiz tutmak çok huzur verici bir duygu...Allah beni ve ailemi fesat,kötü insanlardan ve kötülüklerden korusun inşallah............

Son düzenleyen: Moderatör:
Farzet ki topiğinde yeterince uyardığımı sanıyorum, topikler üyelerin birbirine laf çarpma, kin ve öfke kusma, hakaret etme, mesaj kutun dolu, xxx n'aber tatlım deme yeri değildir.

Özellikle üyeleri olumsuz yönde ima eden en ufak bir yazı yakalarsam gereken ceza verilir zira gerçekten ama gerçekten birkaç üyenin birbirini takip edip laf söylemelerinden sonra söyledikleri sözlerde amcasını, sevgilisini, kayınvalidesini, eşini, dostunu ima ettiğini söyleyip sıyrılmaya çalışmalarından, ceza aldıklarında haksızlık yaptın vs. demelerinden ciddi anlamda sıkıldım.

Koskoca kadınlarsınız, çocuk gibi davranmayın, yok çocuksanız burası çocuklar kulübü değil kadınlar kulübü...

susuyorsam bir sebebim var
merak etme o günlerin gelmesine çok az bir zaman var

o zaman suratının alacağı şekli görmek için sabırsızlanıyorum.

şu an ben nasıl zor durumda ve aglamak üzereysem ve Allah'ı adaletiyle tanıyorsam
o zaman bizi zorlandıranları Allah'a havale ediyorum.

fazlasını istemiyorum aynı şekilde zorlanın ve kelimeler bogazınıza dizilsin.
belki o zaman bu kadar öğretmenin hakkını ödersiniz
belkii...............

''İyi ki geçiyorsun zaman. Ya acının en derinime işlediği bir anda donsaydın? ''

Seneye bu zaman bambaşka bir hayatım olsun
pinekleyerek geçmesin.
Ne olur ne olur!:103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…