Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yasadiklarim bana birseyler ogretiyor elbette..
Bu ogrendiklerimi ne zaman kullanicam acaba?
Kim olacak bu ogrendiklerimden yararlanan sansli insan ((=
Merak ediyorum..

Tabağı silip süpürmüşler bile......Ne kadar da acıkmışlar.............

amin inşallah...
benim düşündüğüm;yine haplara başlıcam herhalde...uykusuzluk aldı yürüdü....

çok acıktım çok..şöyle bol limonlu bi yaprak sarma yanında da ayran hiç fena olmazdı

doğduğum güne altı gün kaldı yaşlanıyormuyum ne :44:

Allah hem anneanne hem de babaanne olduğum günleri sağlıkla görmeyi nasib eder inşallah...........

kayınvalideme telefon edip -bakın benim sinirlerimi artık bozmaya başladınız verdiğiniz sözü tutun diyesim geliyor yapsammı acaba şimdi değilsede yakında dedirtecekler yaaçok gerginim

Hayatta hoyratca kullanip, savurgan bi sekilde harcadigim duygular aklima geliyor. Ne arkadaslik, ne asklar harcadim. Ne olurdu birseyleri ogrenmenin bedeli bu kadar agir olmasaydi? Ne olurdu simdiki bilincli halim sayesinde gecmiste yaptigim seyleri degistirebilseydim? hayat beni neye hazirliyor? Bazi seyleri yitirdikten sonra anlam bulmakta zorlaniyorum. Siradan geliyor hersey.. Umarim yasanilan herseyin, ogrendigim butun derslerin karsiliginda alacagim guzelde bir karsilik vardir. Kaybim buyuk.. Kendimden cok sey verdim, cok fazla kafa yordum.. Artik karsiligini almak istiyorum, sanirim yoruldum

çok şükür Allahımmm

ekonomik özgürlüğümü de kazandım çok şükür.

inşallah şu eğitim süresi ve sonrası çok iyi geçsin.

inşallah............

Şuan, biraz önce aldığım haberle şoklardayım, şoklardayım

Nasıl ya.

Bir insan bu kadar mı karaktersiz olur.

en son sevgilin 31. sevgilinmiş

ayrılalı 1 hafta dolmadı be kızım ne diye hemen 32. sevgiliyi yaptın?

Yuh yani, hala şoktayım :122:

portakallı kekim pişmek üzere. ne güzel bir koku var etrafta. miss. çayda koyayım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…