Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

birisine kızdığım zaman asla susamıyorum mutlaka yüzüne söylemeli gerekirse tartışmalı ama orta noktada buluşmalıyım. bu iyi bişey mi kötü bişey mi anlayamasamda beni çooook rahatlattığı kesinn bundan sonrada o an aklıma gelen herşeyi söylerim dünya varmış yaaa :)

Kızım kendine gel, hallet şu işlerini adam gibi, niye bu kadar tembellik yapıyosun???
İşler bugün bitecek tamam mı???
Dün gecede geç yattın, Kurtuluş Son durak filmide pek güzel değilmiş, yerine başka film izleyeydim keşke,Kadınların dayanışması güzeldi ama, alıştılar adam öldürüp kuyuya atmayaD Manyak bu kadınlar...... yine kitap okuyayım dedim ama 2 sayfa okuduktan sonrasını hatırlamıyorum, uyuyakalmışım, hatırlamıyorum heç bişey,ne ara ışıkları kapattım acaba, onuda hatırlamıyorum, iyice bunadım

Offff Emre Aydınım benim çok güzel sesin yaaaaa

sevenin halinden sevenler anlar
gel gör su halimi, bir teselli ver
aramizda baska biri var ise
tertemiz askimi bana geri ver

ben zaten her acinin tiryakisi olmusum
ömür boyu bitmeyen dert ile yogrulmusum
gülemem, sevgilim ben sensiz yasayamam

bana ne gerek
senin askindan baska bana ne gerek

askin zehir olsa, yine icerim
yolun ecel olsa korkmam gecerim
yeterki sevdim de, ben bu ask ile
dünyanin kahrina güler gecerim

Son düzenleme:
alışverişe çıksam mııı çıkmasamm mııı her gün sallıyorum biliyorum ama şöyle bir kendime gelmem lazım :44: havada güneşli çkıyım en iyisi çıkmasammı deli gibi yorulcam ama neyse çıkıyım çıkyım

bu defa cok korkuyorum
icimden de bi ses gelmiyor
ne tuhaf hissizim!
ses ver be icgudulerim! ne oldu benim 6. hissime?
hay lanet!

:44:

Bana kahvaltı hazırladığın günleri düşünüyorum yine gülümsüyorum...

Annem, kardeşim ve ben açtık oyun havasını tam bir saatir oynuyoruz :) Deli miyiz neyiz

Canım arkidişimle birlikte soslu makarna, bilgisayar ve müzik üçlüsü arasında keyif yapmak.
Dünyaya bedeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…